Δύσκολα για Μίλαν ο Τσιγκρίνσκι

Ο Τσιγκρίνσκι στα Σπάτα -Πότε θα μπει στις προπονήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει φορέσει τον ειδικό προστατευτικό νάρθηκα στο χέρι και έχει μπει στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων. Και αν ήταν ζήτημα μόνο… βούλησης, ο Ουκρανός στόπερ θα φώναζε παρών στο προσκλητήριο του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με την Μίλαν. Όμως η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες να έχει φτάσει στο 100% της ετοιμότητας για ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν είναι με το μέρος του Τσιγκρίνσκι. Άλλωστε μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ο Ισπανός τεχνικός άφησε να εννοηθεί πως ακόμα θα είναι ρίσκο, αν ο Ουκρανός μπει σε συνθήκες κανονικού αγώνα και προσωπικών μονομαχιών. Έστω και αν προπονείται κανονικά, εδώ και μια εβδομάδα.

Βεβαίως όλα θα κριθούν στην αυριανή τελευταία προπόνηση. Ωστόσο εκείνο που φαίνεται είναι πως δύσκολα ο Τσιγκρίνσκι θα μπει στο αγωνιστικό πλάνο του Χιμένεθ για το ματς με τη Μίλαν. Και εκείνο που έχει μπει περισσότερο στο… κάδρο, είναι αν θα προλάβει ο Ουκρανός στόπερ να είναι απολύτως έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X