Προχωρά η διάνοιξη των πεζοδρόμων και η υπογειοποίηση

Προχωρά η διάνοιξη των πεζοδρόμων και η υπογειοποίηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα ζητήματα που θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα στο οικόπεδο της ΑΕΚ, είναι η διάνοιξη των δύο πεζοδρόμων, που προβλέπονται πλέον στο έργο. Μιλάμε για τον πεζόδρομο που βρίσκεται στον χώρο των απορριμματοφόρων και σε εκείνον στην απέναντι πλευρά. Αυτό το ζήτημα επίσης βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης, με την ΑΕΚ να είναι σε επαφή με το Υπουργείο Μεταφορών, μέσω του οποίου θα γίνει η διαδικασία. Κάτι, που προβλέπεται και στις μελέτες που υπάρχουν και έχουν εγκριθεί.

 

Παράλληλα όμως, θα έρθει στην πρώτη γραμμή και το θέμα της υπογειοποίησης. Αυτό το έργο, που μπορεί να είναι ξεχωριστό, αλλά συνδέεται άμεσα με το γήπεδο, άμεσα θα δρομολογηθεί. Αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως από το τέλος Σεπτέμβρη ή το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου, θα τεθεί σε εφαρμογή! Στην ΑΕΚ έχουν ανοικτή γραμμή με την Περιφέρεια Αττικής για το εν λόγω ζήτημα, μιας και ο συγκεκριμένος φορέας έχει πάρει πάνω του τη συγκεκριμένη διαδικασία. Και άμεσα, πιθανότατα μέσα στον Σεπτέμβρη, το έργο της υπογειοποίησης θα μπει σε εφαρμογή, αλλάζοντας εντελώς και προς το καλύτερο, την εικόνα της πόλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X