Σε τραγική κατάσταση το γήπεδο τένις!

Για αυτό το γήπεδο συζητά η Βασίλισσα να κάνει έδρα της (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το γήπεδο τένις είναι η προτεραιότητα της ΑΕΚ αυτή την περίοδο. Με το θέμα του γηπέδου να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, η Βασίλισσα προσπαθεί να βρει τον χώρο ο οποίος θα αποτελέσει το… σπίτι της και θα την βοηθήσει να αλλάξει επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας έχουν επιλέξει το γήπεδο τένις, το οποίο κατασκευάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του χρονολογείται το 2007. Ακριβώς μια δεκαετία πριν, δηλαδή.

Οι διοικούντες την Ένωση έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες έρευνες, ενώ έχουν προχωρήσει και σε αυτοψία του χώρου, για να διαπιστώσουν την κατάσταση που βρίσκεται. Μάλιστα, αυτά που αντίκρισαν πηγαίνουν… κόντρα στις εξαγγελίες της ΕΦΟΑ, η οποία επισημαίνει πως διεκδικεί δύο μεγάλα τουρνουά. Κι αυτό γιατί το κεντρικό court είναι σε κακή κατάσταση, καθώς δεν το φροντίζει άνθρωπος, έχοντας αφήσει την εγκατάσταση στη… μοίρα της. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που η Βασίλισσα έχει και πλάνο και σχέδιο για το γήπεδο τένις.

Η πραγματικότητα, όμως «μιλά» από μόνη της, με το κεντρικό court του γηπέδου τένις να χρειάζεται πολλές επιδιορθώσεις για να… μοιάζει ξανά με γήπεδο!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X