Πατέρας Αραούχο: «Τρελός με την ΑΕΚ και την κούπα»

Στο... πόδι το ΟΑΚΑ για Αραούχο και Αραβίδη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκιγέρμο Μιγκέλ Ροντρίγκες είναι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Σέρχιο Αραούχο. Τον συναγωνίζονται η μητέρα του «Τσίνο», Μόνικα και οι τρεις αδερφές του Έρικα, Βηθλεέμ και Αλντάνα. Είναι όμως ο άνθρωπος που τον πίστεψε περισσότερο από τον καθένα και τον στηρίζει σε κάθε του ποδοσφαιρικό βήμα.

Ο Αραούχο έχει «τυφλή» εμπιστοσύνη στον πατριό του, ο οποίος τον λατρεύει σα δικό του παιδί και συχνά-πυκνά τον ευχαριστεί και δημοσίως για όσα του έχει προσφέρει.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Γκιγέρμο είναι ο άνθρωπος – κλειδί για το μέλλον του 25χρονου επιθετικού στην ΑΕΚ. «Επηρεάζει» θετικά ή αρνητικά τον Αραούχο σε οποιαδήποτε θέμα και ξέρει από πρώτο χέρι όχι μόνο τι ισχύει, αλλά και ποια είναι τα δεδομένα προκειμένου ο «Mr 11» να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην «Ένωση».

Είναι δεδομένο πως στο «στρατόπεδο» του «Δικεφάλου» θα ήθελαν να έχουν τον Αραούχο και του χρόνου στο ρόστερ. Όμως πολλά εξαρτώνται από τη Λας Πάλμας και τον ίδιο τον παίκτη. Για αυτό και φροντίζουν να τον έχουν χαρούμενο και ευτυχισμένο. Και προς το παρόν, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο «Τσίνο», στην ΑΕΚ περνάει υπέροχα. «Νιώθει σημαντικός»

Η «Live Sport» επικοινώνησε με τον Γκιγέρμο Ροντρίγκες για να μάθει από πρώτο… χέρι τι σκέφτεται ο παίκτης, αλλά και ο ίδιος ο εκπρόσωπος του, τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Σέρχιο είναι στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Περνάει πολύ καλά μέχρι στιγμής στη χώρα σας. Είχα έρθει στην Αθήνα στο πρώτο του ματς με την οικογένεια μας και κατάλαβα ότι είναι καλά και θα το βγάλει αυτό και στο γήπεδο. Ο Σέρχιο θέλει να νιώθει καλά, όπως και ο κάθε παίκτης για να παίζει καλά. Στην ΑΕΚ είναι πολύ καλά. Το έχει δείξει άλλωστε ήδη. Θέλει να νιώθει σημαντικός και στην ΑΕΚ είναι! Ο κόσμος τον αγάπησε αμέσως και αυτός φροντίζει να του το ανταποδώσει μέσα στο γήπεδο».

«Αφοσιωμένος στην ΑΕΚ, θέλει το Κύπελλο»

Η νυν σχέση της ΑΕΚ με τον Αραούχο μπορεί να έχει ημερομηνία… λήξης, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Αργεντινός έχει πάρει την παρουσία του στην ΑΕΚ πολύ σοβαρά. Πιστεύει πως με αυτό το βήμα πίσω που έκανε (από την Πριμέρα Ντιβιζιόν στη Σούπερ Λιγκ), θα ξαναπάει μπροστά. Θέλει μέσω αυτού να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο και να δείξει σε όλους ότι άφησε πίσω τα όποια λάθη του παρελθόντος.

Όμως σέβεται την ΑΕΚ και είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτή: «Ο Σέρχιο αυτή την στιγμή είναι πολύ συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ. Το είχε ανάγκη αυτό. Να ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο. Συνεχώς λέει ότι θέλει να πάρει το Κύπελλο και ότι η ομάδα πάει δυνατά για αυτό το στόχο. Σας λέω με βεβαιότητα ότι τώρα έχει στο μυαλό του μόνο την ΑΕΚ και πουθενά αλλού. Είναι αφοσιωμένος προκειμένου να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της. Να κατακτήσει το Κύπελλο και την πρώτη θέση στα play off. Στις μεταξύ μας κουβέντας μου λέει ότι η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Κέρδισε μάλιστα και τα δύο ντέρμπι…»

«Είναι νωρίς ακόμα»

Το ζήτημα που… καίει την ΑΕΚ και τους φίλους της για τον «Τσίνο» που έχει σκοράρει ήδη 6 γκολ σε 8 αγώνες και ενθουσιάζει με την κλάση και την ποιότητα του, είναι αν θα μείνει ή όχι μετά τη λήξη του δανεισμού του το καλοκαίρι. «Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει για το τι θέλει ο Σέρχιο. Υπάρχει συμβόλαιο, υπάρχει δέσμευση, υπάρχει δανεισμός μέχρι τον Ιούνιο. Από εκεί και πέρα, ανήκει ξανά στην Λας Πάλμας. Μαζί με την Λας Πάλμας θα αποφασίσουμε τι θα γίνει τότε. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το τι θα συμβεί όταν τελειώσει η σεζόν. Είναι νωρίς ακόμα», ήταν η απάντηση του πατριού του επιθετικού της ΑΕΚ. Ερωτηθείς τέλος για τη μέχρι τώρα παρουσία του Αραούχο στην ΑΕΚ και τα όσα βιώνει ο πατριός του Αραούχο ήταν… ξεκάθαρα ευχαριστημένος: «Βεβαίως έχει εκεί δίπλα του παιδιά που τον βοηθούν, αν και η μεγάλη βοήθεια είναι ο προπονητής. Ο Μανόλο Χιμένεθ έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να έρθει στην ΑΕΚ, είναι μεγάλη προσωπικότητα και ο Σέρχιο τον εμπιστεύεται. Τον έχει βοηθήσει πολύ ο προπονητής. Του έλειπε αυτό, όλο αυτό στην ΑΕΚ του έλειπε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X