Σαν σήμερα το ματς που στέρησε από την ΑΕΚ το πρωτάθλημα του 2008

Σαν σήμερα το ματς που στέρησε από την ΑΕΚ το πρωτάθλημα του 2008

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν 3 Φεβρουαρίου του 2008 όταν ο Ολυμπιακός γνώριζε την ήττα στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα με τέρμα του Γιώργου Μπάρκογλου. Η συνέχεια γνωστή. Οι “ερυθρόλευκοι” λίγο αργότερα έμαθαν πως σε αυτό το ματς αγωνίστηκε ένας παίκτης ο οποίος δεν είχε διακαίωμα συμμετοχής. Ο λόγος για τον Αυστριακό επιθετικό, Ρόμαν Βάλνερ. Λίγο καιρό μετά ο ΟΣΦΠ κατέθεσε ένσταση για το γεγονός αυτό, κερδίζοντας στις…δικαστικές αίθουσες τους τρείς βαθμούς και τελικά το πρωτάθλημα το οποίο δικαιούταν απόλυτα η ΑΕΚ με την απόδοση της εκείνη την σεζόν. Μια σεζόν οπού η “‘Ενωση” είχε την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (Ίσμαελ Μπλάνκο).

Η τελική βαθμολογία εντός αγωνιστικών χώρων εκείνης της χρονιάς (2007-08) είχε ως εξής: 1η η ΑΕΚ με 68 β., 2ος ο Ολυμπιακός με 67 β. και 3ος ο Παναθηναϊκός με 66 β..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X