Ανάμεσα στα «μεγαθήρια» της Ευρώπης η Βασίλισσα (ΦΩΤΟ)

Ομάδα με λύσεις για... όλα τα γούστα!
Photo Credits: INTIME

Την φετινή σεζόν η ΑΕΚ κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει στην ελίτ της Ευρώπης και να δείξει σε όλους πως το πλάνο που υπάρχει έχει και όραμα, αλλά και -μεγάλη- προοπτική. Αυτό, μέχρι στιγμής, έχει φανεί και με το παραπάνω. Τόσο στην Ελλάδα, όπου η Βασίλισσα έχει «στρογγυλοκαθίσει» στην 3η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 12-3, όσο και στην Ευρώπη, όπου προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League με ρεκόρ 9-5, φανερώνουν πως η Βασίλισσα βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση.

Η μέχρι ώρας πορεία της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς μόνο αδιάφορη δεν περνά. Είναι χαρακτηριστικό πως η Ένωση βρίσκεται στην 13η θέση των κορυφαίων ομάδων της φετινής σεζόν, χάρη στο 21-8 της φετινής σεζόν, το οποίο κάλλιστα μπορεί να επεκταθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Η κατάταξη των ομάδων προκύπτει από την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της χώρας τους, αλλά και την ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία μετέχουν, με την Ευρωλίγκα να έχει μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας. Η Βασίλισσα είναι 13η, λοιπόν, ούσα η τρίτη καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, μετά τον Ολυμπιακό (3ος) και τον Παναθηναϊκό (6ος). Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε πως η Ένωση είναι πάνω από… μεγαθήρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως η Αναντολού Εφές (14η), το Μιλάνο (18ο), η Μπαρτσελόνα (19η) και η Ζαλγκίρις (25η).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X