Επιστρέφει «φτιαγμένος» και έτοιμος να βοηθήσει ο Βασιλειάδης

Επιστρέφει «φτιαγμένος» και έτοιμος να βοηθήσει ο Βασιλειάδης
Photo Credits: INTIME

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετά δύσκολες για τον Κώστα Βασιλειάδη. Ο «Βάσκος» αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, το οποίο έγινε ακόμα πιο έντονο μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου, κόντρα στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη. Το παιχνίδι της 14ης Ιανουαρίου, μάλιστα, ήταν και το τελευταίο του ως ώρας, με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Όλα αυτά μέχρι πρότινος, καθώς ο έμπειρος σουτέρ αναμένεται να επιστρέψει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό.

Η επιστροφή του Βασιλειάδη είναι σημαντική απ’ όλες τις απόψεις. Ο Έλληνας άσος, άλλωστε, είναι παίκτης με εμπειρία και ηγετικά προσόντα, ενώ μέσα σ’ όλα, μπορεί να αλλάξει και τον ρυθμό για την ομάδα του. Το αξιόπιστο σουτ τριών πόντων είναι αυτό στο οποίο ποντάρει ο Γιούρι Ζντοβτς, έχοντας αρκετά συστήματα στα οποία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτό το πλεονέκτημα. Παράλληλα, ο διεθνής άσος είναι ο παίκτης που μπορεί να «πορώσει» τους συμπαίκτες του με μια απλή κουβέντα. Στο Αλεξάνδρειο έβγαλε πάθος και τσαμπουκά, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο Λαύριο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιούρι Ζντοβτς στάθηκε στη σημασία της παρουσίας του στην 12άδα. Ο «Βάσκος» είναι ηγέτης… με τα όλα του και με την παρουσία του δίνει αυτό που λείπει από την ομάδα. Μια φυσιογνωμία που θα οδηγήσει τους συμπαίκτες του και θα προσφέρει «ασφάλεια».

Στην Ένωση περιμένουν πως και πως να επιστρέφει σε φουλ ρυθμό ο Βασιλειάδης, ώστε να πάρει… βάρος από τις πλάτες των Ντίξον και Ούκιτς στην επίθεση. Η παρουσία του ΜακΓκραθ βοηθά για να υπάρχει ισορροπία στην οργάνωση και το μόνο που μένει είναι να μπει σε ρυθμό ο Βασιλειάδης και να αρχίσει να… εκτελεί τις αντίπαλες άμυνες. Κάτι το οποίο, στην Βασίλισσα, θέλουν να συμβεί το συντομότερο δυνατό, ώστε να είναι πανέτοιμος για τις «μάχες» με την Γιουβέντους, για το Champions League.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X