Να βγάλει αντίδραση κόντρα στα προβλήματά της (LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Και τώρα... Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Τον μπασκετικό εγωισμό της θέλει να προτάξει η ΑΕΚ κόντρα στον Κόροιβο! Η Ένωση υποδέχεται την ομάδα της Ηλείας στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θέλει νίκη για… άπειρους λόγους, αλλά και για να επανέλθει στην κανονικότητα, μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ώρες.

Στην Βασίλισσα τα θέματα που έχουν να επιλύσουν είναι πολλά, με την περίπτωση του Μάικλ Ντίξον να είναι το μεγαλύτερο όλων. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Ένωσης, για ευνόητους λόγους, ενώ και ο Κώστας Βασιλειάδης θα παρακολουθήσει ως θεατής της αναμέτρηση, λόγω προβλήματος τραυματισμού. Παράλληλα, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος έβγαλε μέρος της προπόνησης της Παρασκευής.

Από την άλλη πλευρά, ο Κόροιβος έρχεται με καλή ψυχολογία στην Αθήνα, μετά τη νίκη κόντρα στο Λαύριο και η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάου έχει σαν στόχο να παλέψει μέχρι τέλους, να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει ό,τι μπορεί από το παιχνίδι.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν, πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, τόσο με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων, όσο και με ζωντανή μετάδοση του αγώνα, μέσα από το web radio του site.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X