Έτοιμη και προετοιμασμένη για όλα...

Έτοιμη και προετοιμασμένη για όλα...
Photo Credits: INTIME

Τα φιλικά προετοιμασίας ολοκληρώθηκαν και πλέον όλες οι ομάδες μπαίνουν σε διαδικασία… επίσημων αγώνων. Η ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, καθώς την Τετάρτη (05/10) η σεζόν ξεκινά κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα προετοιμασίας περιελάμβανε δυνατά φιλικά, με σκοπό το σύνολο να είναι πανέτοιμο για την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για τον τρόπο με τον οποίο δούλεψαν οι παίκτες του όλο αυτό το διάστημα, τόσο στην Σλοβενία, όσο και στη συνέχεια της προετοιμασίας, στην Ελλάδα. Παράλληλα, ικανοποίηση υπάρχει και για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν και οι μεταγραφές της ομάδας από την πρώτη μέρα ένταξής τους στο σύνολο. Όσοι παίκτες ήρθαν αυτό το καλοκαίρι έχουν αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις και δείχνουν πως η νέα σεζόν θα έχει πολλές διαφορές -προς το καλύτερο- για την ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει εφησυχασμός εντός των τειχών. Η μεγάλη αλλαγή του καλοκαιριού, με την αποχώρηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, στα μέσα της προετοιμασίας στην Σλοβενία ανακάτεψε την… τράπουλα και έφερε νέα δεδομένα στο ρόστερ, τα οποία μόνο αδιάφορους δεν αφήνουν τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι δεν μένουν αδιάφοροι μπροστά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και εξετάζουν τις επιλογές τους, με γνώμονα -πάντα- το καλύτερο δυνατό για την Βασίλισσα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X