Στο «μικροσκόπιο» οι 14 κόντρα στον Αμύντα

Στο «μικροσκόπιο» οι 14 κόντρα στον Αμύντα
Photo Credits: INTIME

Το τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ είχε τη σημασία του, ενόψει και των επίσημων αγώνων της Βασίλισσας για τη σεζόν 2016-17. Ο στόχος εξ αρχής, άλλωστε, ήταν να εμφανιστεί μαι ομάδα πανέτοιμη για τα σημαντικά παιχνίδια και ως προς αυτή την κατεύθυνση δούλεψε ο Γιούρι Ζντοβτς με τους συνεργάτες του.

Όσον αφορά το φιλικό με τον Αμύντα, η Ένωση κατάφερε να εντάξει στο rotation δύο παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο στα προηγούμενα παιχνίδια και αυτοί με την σειρά του έδειξαν πως είναι ικανοί να πάρουν σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια με υποδεέστερες ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ας δούμε, όμως, έναν προς έναν τους παίκτες της ΑΕΚ, μέσα από την κριτική του enwsi.gr

Ρόκο Λένι Ούκιτς: Ξεκίνησε το παιχνίδι και έβγαλε αρκετή διάθεση και όρεξη αν προσφέρει ακόμα και κόντρα σε έναν χαμηλότερου βεληνεκούς αντίπαλο. Πατάει πολύ καλά στα πόδια του και είναι παίκτης με υψηλή αυτοπεποίθηση, ιδίως τις τελευταίες ημέρες.

Ντούσαν Σάκοτα: Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά ο αρχηγός, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και προσέφερε 5 ποιοτικούς πόντους στο παιχνίδι της ομάδας. Πήρε τις… ανάσες του και πλέον μπαίνει και αυτός στη διαδικασία των επίσημων αγώνων με πολύ καλή ψυχολογία.

Κώστας Βασιλειάδης: Αγωνίστηκε ελάχιστα, καθώς ο Ζντοβτς θέλησε να κάνει δοκιμή και για τον προημιτελικό Κυπέλλου, στον οποίο ο «Βάσκος» δεν θα αγωνιστεί, καθώς θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν πολύ μαχητικός. Ακόμα κι όταν η ΑΕΚ μπήκε… μουδιασμένη στο παρκέ, στα πρώτα λεπτά του αγώνα, εκείνος έδωσε λύσεις και με το δικό του «ξέσπασμα» η ομάδα πήρε διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά, όμως η δουλειά είχε γίνει ήδη.

Δημήτρης Χαριτόπουλος: Μπήκε στο τέταρτο δεκάλεπτο, με σκοπό να προσφέρει ανάσες στους Μαυροειδή και Όουενς. Διαθέτει ποιότητα στο παιχνίδι του, αυτό είναι δεδομένο και αναμένεται να δώσει λύσεις στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με σκοπό να κρατάει «φρέσκους» τους συμπαίκτες του.

Μάικλ Ντίξον: Για μία ακόμα φορά έδειξε πως διαθέτει «δολοφονικό» ένστικτο. Πέτυχε 15 πόντους δίχως να κάνει.. θόρυβο και ήταν ο παίκτης που βοήθησε ώστε να παγιωθεί η διαφορά σε υψηλά επίπεδα και να συνεχίσει το rotation ο Γιούρι Ζντοβτς. Πάρα πολύ σημαντική η παρουσία του για το επιθετικό κομμάτι της ΑΕΚ.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Πήρε λεπτά συμμετοχής και έβγαλε τρομερή διάθεση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Περιόρισε σε σημαντικό βαθμό τους περιφερειακούς του Αμύντα και έδειξε πως είτε παίζει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είτε μετον Αμύντα η διάθεση και το πάθος που βγάζει είναι η ίδια.

Τζος Όουενς: Για ένα ακόμα φιλικό ο Αμερικανός προβλημάτισε με την απόδοσή του. Δεν βρέθηκε στα επίπεδα που θα ήθελαν ο Ζντοβτς και οι συνεργάτες του, ενώ σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, δεν αξιοποίησε καμία από τις πάσες που πήρε. Φαίνεται πως το πρόβλημά του είναι πιο πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς έχει ποιότητα σαν παίκτης, την οποία όμως δεν βγάζει στο παρκέ.

Έντιν Άτιτς: Αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά του φιλικού και αυτό γιατί ταλαιπωρείται από ένα μικροπρόβλημα. Η ποιότητά του δεν αμφισβητείται, όσον αφορά την αγωνιστική κατάστασή του, ενώ τα αθλητικά προσόντα του τον βοηθούν ώστε να δημιουργεί φάσεις και για τον εαυτό του. Θα πάρει αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Δημήτρης Μωραϊτης: Αγωνίστηκε ξανά, δείγμα  της εμπιστοσύνης που υπάρχει στο πρόσωπό του. Δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, όμως, καθώς δεν ήταν στην… μέρα του. Δεδομένο, όμως, πως όσο κυλούν οι μέρες και όσο προχωράει η σεζόν θα γίνεται ακόμα καλύτερος.

Δημήτρης Μαυροειδής: Πολύ αθόρυβη δουλειά από τον «Μαύρο», ο οποίος αξιοποίησε τις πάσες των συμπαικτών του και στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε πολύ θετική παρουσία. Από τους παίκτες που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς της φετινής ΑΕΚ, καθώς έχει τον τρόπο να »καθαρίζει» αντιπάλους όπως οι ψηλοί του Αμύντα.

Διονύσης Σκουλίδας: Ένα από τα μεγάλα «κέρδη» του φιλικού. Ο «Σκούλι» μπήκε στο παρκέ και έβγαλε ενέργεια. Άρπαξε από τα… μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του και ανταποκρίθηκε στον ρόλο του. Έβαλε τα σουτ από την περιφέρεια και φώναξε «παρών» ενόψει συνέχειας.

Τζαουάντ Ουίλιαμς: Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε καλή απόδοση, έπειτα από καιρό, σε ένα φιλικό στο οποίο έψαχνε την καλή εμφάνιση από τα πρώτα λεπτά. Είναι παίκτης με ποιότητα και την ξεδίπλωσε, ενώ σε κάποιες φάσεις του φιλικού έδειξε πως δεν είχε… αντίπαλο.

Γιώργος Τσαλμπούρης: Εξαιρετική εμφάνιση από τον Έλληνα σέντερ. Πέραν του σουτ από μέση-μακρινή απόσταση, το οποίο διαθέτει και το έχει αποδείξει, κόντρα στον Αμύντα έδειξε και μια άλλη… πτυχή του παιχνιδιού του. Πόσταρε αρκετές φορές, ενώ έπαιξε και με πλάτη, κάνοντας αρκετές… ζημιές στην αντίπαλη άμυνα. Ο «Τσάλμπι» εκμεταλλεύτηκε τα αθλητικά προσόντα του και το σίγουρο είναι πως εάν δείξει ανάλογο πρόσωπο και στη συνέχεια, τότε ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι αυξημένος!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X