Ο Ντάνιελ ξέρανε τους «αετούς» και τον Καρντόσο (VIDEO)

Ο Ντάνιελ ξέρανε τους «αετούς» και τον Καρντόσο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ακόμη σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση έδωσε η ΑΕΚ πριν από επτά χρόνια ακριβώς, έχοντας για πρωταγωνιστή τον νυν τεχνικό της διευθυντή Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Η Ένωση στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League υποδεχόταν την Μπενφίκα που διέθετε στις τάξεις της σπουδαίους παίκτες. Μεταξύ άλλων στους «αετούς» άνηκαν οι Λουιζάο, Ραμίρες, Μάξι Περέιρα, Ντι Μαρία, Νταβίντ Λουίς, Πάμπλο Αϊμάρ, Κοεντράο, Σαβιόλα, Νούνο Γκόμες και ο νυν φορ του Ολυμπιακού Καρντόσο.

Η Ένωση έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και με ένα τέρμα του Μαϊστόροβιτς λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου (43’) χάρισε στον «Δικέφαλο» την πρώτη του νίκη στον όμιλο. Πλην του Μαϊστόροβιτς σπουδαίο ματς είχε πραγματοποιήσει και ο Σάχα που όποτε χρειάστηκε σταμάτησε τους Πορτογάλους. Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Γεωργέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X