Νέα πρόκληση της ΕΠΟ με την Εκλογική Επιτροπή

Νέα πρόκληση της ΕΠΟ με την Εκλογική Επιτροπή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εστάλη το Σάββατο ο Κώδικας Αρχαιρεσιών, ο οποίος θα συζητηθεί και θα τεθεί προς έγκριση στο αυριανό συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Στο άρθρο 18 με τίτλο “Μεταβατική διάταξη” αναφέρεται: “Ειδικά και μόνο για την πρώτη εκλογή του προέδρου και των μελών της Εκλογικής Επιτροπής όλα τα θέματα οργάνωσης και διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ρυθμίζονται από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του καταστατικού της ΕΠΟ”, όπως σημειώνει η “Live Sport”.

α μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εστάλη το Σάββατο ο Κώδικας Αρχαιρεσιών, ο οποίος θα συζητηθεί και θα τεθεί προς έγκριση στο αυριανό συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Στο άρθρο 18 με τίτλο “Μεταβατική διάταξη” αναφέρεται: “Ειδικά και μόνο για την πρώτη εκλογή του προέδρου και των μελών της Εκλογικής Επιτροπής όλα τα θέματα οργάνωσης και διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ρυθμίζονται από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του καταστατικού της ΕΠΟ”, όπως σημειώνει η “Live Sport”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X