Αποσύρεται η κόλλα από το χάντμπολ

Αποσύρεται η κόλλα από το χάντμπολ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλαγές προωθούνται στο άθλημα του χάντμπολ καθώς όπως ανακοίνωσε η Διεθνή ομοσπονδία αναμένεται να αποσυρθεί πλέον η κόλλα από τις μπάλες του χάντμπολ.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ομοσπονδία οι λόγοι είναι πολλοί και η απόφαση έχει ως σκοπό την περαιτέρω προώθηση και αναβάθμιση του αθλήματος. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση: «Η διεθνή ομοσπονδία χάντμπολ αποφάσισε πως στο μέλλον δεν θα επιτρέπεται η χρήση κόλλας. Όχι μόνο είναι ανθυγιεινή για τους αθλητές αλλά απαιτεί και τον καθαρισμό των αγωνιστικών χώρων ενώ καταστρέφει και το παρκέ. Επιπλέον το χρώμα της μπάλας αλλοιώνεται στην διάρκεια του αγώνα ενώ επιπλέον κάποιοι γονείς δεν επιτρέπουν στα παιδιά τους να παίξουν χάντμπολ εξαιτίας της κόλλας. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Molten την επίσημη προμηθευτή μπαλών, από την οποία ζητήθηκε να λύσει το πρόβλημα. Μέχρι τώρα έχει ξοδέψει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια. Δουλεύουν σε ένα πρότζεκτ για δύο χρόνια και ελπίζουν πως θα μπορέσουν να το ολοκληρώσουν μέχρι το τέλος του 2017. Τότε θα ισχύσει και ο κανονισμός. Πριν από την χρήση όμως η μπάλα πρέπει να δοκιμαστεί. Και σε περίπτωση που η μπάλα χωρίς κόλλα είναι έτοιμη και δοκιμασμένη όποια αλλαγή στους κανονισμούς θα παρουσιαστεί το 2017″.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X