Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στο Δημοτικό γυμναστήριο στο Ίλιον όπου θα παραμείνει για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας της.

Ο νέος προπονητής, Κώστας Τούτσης αλλά και ο έφορος, Γιώργος Τριανταφύλλου υποδέχτηκαν τους παλιούς αλλά και τους νέους παίκτες στέλνοντας το μήνυμα της νέας σεζόν που ξεκινάει. «Να προχωρήσουμε ενωμένοι και να οδηγήσουμε την ΑΕΚ όσο ψηλότερα γίνεται».

Να τονίσουμε πως από την πλευρά της διοίκησης σήμερα δεν έδωσε κάποιος το παρών ωστόχο χθες έκανε ηγετική εμφάνιση ο διοικητικός υπεύθυνος, Σταμάτης Παπασταμάτης στην συγκέντρωση που είχε με τους παίκτες και τον προπονητή. Ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής φρόντισε να γνωριστεί με όλη την ομάδα, να τους ευχηθεί καλή σεζόν και παράλληλα να τους εκφράσει την στήριξη του προς την ομάδα.

Το πρόγραμμα την πρώτη ημέρα περιλάμβανε κυρίως τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ ο προπονητής τις επόμενες ημέρες θα καταρτίσει το πρόγραμμα ανάλογα και από τις ώρες που θα εξασφαλίσουν στο «κλειστό».  Μοναδικές απουσίες ήταν αυτές των Άντρεγιτς και Νικολαϊδη καθώς και του Φίλιππα που υπηρετεί την θητεία του.

Αντίθετα κανονικά έδωσαν το παρών τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα καθώς και ο Γάλλος Χόγκας που έφτασε χθες στην Αθήνα.

Δείτε αποκλειστικές φωτό του enwsi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X