Ανανεωμένη με υψηλές προσδοκίες

Εικόνες από το ΑΕΚ-Φοίβος Συκεών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νέα χρονιά ξεκινάει σήμερα για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία φιλοδοξεί να ανοίξει ένα νέο κύκλο στην ιστορία της.

Το «κιτρινόμαυρο» τμήμα θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο Ίλιον. Η «Ένωση» μετά την περσινή εξαιρετικά δύσκολη σεζόν προχώρησε σε ριζικές αλλαγές, ανανεώνοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της και το τεχνικό επιτελείο. Για πρώτη φορά μετά το 2005 όταν και ιδρύθηκε η ΑΕΚ θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της, με τον Κώστα Τούτση να αποτελεί διάδοχος του Γιάννη Αρβανίτη. Η ομάδα έκανε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ωστόσο κράτησε βασικά στελέχη του περσινού τμήματος. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Νικολαΐδη και Διονύση Γεωργιάδη που θα αποτελέσουν ηγετικές φυσιογνωμίες της νέας ομάδας. Εκτός από τους δύο παραπάνω ανανέωσαν επίσης οι Χατσίκας, Αντωνιάδης, Κολιούλης και Φίλιππας ενώ επέστρεψε ο Συγγάρης ο οποίος και προορίζεται για βασικός τερματοφύλακας, έχοντας κάνει μια πολύ καλή σεζόν με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Σε ότι αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι η ΑΕΚ απέκτησε τον έμπειρο πλέι μέικερ, Γιώργο Πέρρο ο οποίος αναδείχτηκε και κορυφαίος στη θέση του τη σεζόν που μας πέρασε. Από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου αποκτήθηκαν δύο ακόμη παίκτες, ο έμπειρος πίβοτ, Λάμπης Βαμβακάς και ο Γιάννης Αλικάκος. Παράλληλα «κιτρινόμαυρος» θα είναι τη νέα χρονιά και ο Γιάννης Τσικογιαννόπουλος που δίνει μια ακόμη λύση στα χέρια του Κώστα Τούτση. Παράλληλα αποκτήθηκαν και οι νεαροί Καραστέργιος. Λιάλιος και Σταύρου που αγωνίζονται ως αριστεροί εξτρέμ καθώς και ο Τσιβρανίδης που συμπληρώνει την τριάδα των τερματοφυλάκων. Την δεξιά πλευρά θα καλύψουν οι δύο ξένοι με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία, Μάλικ Χόγκας και Ντούσαν Άντρεγιτς οι οποίοι και θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Γάλλος αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ και έχει το δύσκολο έργο να καλύψει το κενό του Χριστόφορου Μπακαούκα. Ο Άντρεγιτς αγωνίζεται ως δεξιός ίντερ και είναι καλύτερος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας μιας και πέρυσι αγωνίστηκε με τον Διομήδη Άργους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X