Στις 29 Αυγούστου η κλήρωση του Κυπέλλου

Το τρίποντο έδωσε λύσεις
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της, στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ στις 8 Οκτωβρίου, ενώ στις 12 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί τη Νίζνι Νόβγκοροντ στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο ματς στο Eurocup.

Η κλήρωση για το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί, αντίθετα με το Κύπελλο, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 29 Αυγούστου στο ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» (12:00), ενώ στις 17 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η Α’ φάση της διοργάνωσης. Εκεί, θα συμμετάσχουν οι 16 ομάδες της Α2, που θα χωριστούν σε 8 ζευγάρια, με τους νικητές να παίρνουν την πρόκριση, σε νοκ-άουτ αναμετρήσεις.

Στη Β’ φάση θα συμμετάσχουν οι 8 ομάδες της Α2 που θα έχουν προκριθεί και οι 8 ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 7-14 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ της σεζόν που πέρασε. Θα προκύψουν 8 νικητές στην 1η αγωνιστική, οι οποίοι θα αναμετρηθούν σε νέα νοκ-άουτ για την 2η αγωνιστική. Θα περάσουν 4 ομάδες, που θα παίξουν ξανά νοκ-άουτ στην 3η αγωνιστική και θα προκριθούν τελικά 2 ομάδες.

Αυτές οι 2 ομάδες, θα περάσουν στη Γ’ φάση, δηλαδή στα προημιτελικά, όπου ήδη θα περιμένουν οι έξι πρώτες ομάδες της σεζόν που πέρασε, στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπου φυσικά, ανάμεσα τους, συμπεριλαμβάνεται και η ΑΕΚ. Μετά οι 4 ομάδες που θα προκριθούν, θα συνεχίσουν στη Δ’ φάση (ημιτελικά), σταθερά σε μονούς αγώνες, για να προκύψει ο τελικός.

Σε οποιαδήποτε φάση, αναμετρηθούν δύο ομάδες από διαφορετικά πρωταθλήματα και ανεξαρτήτως κλήρωσης, γηπεδούχος θα είναι η ομάδα της χαμηλότερης κατηγορίας, δηλαδή της Α2. Η μετακίνηση οπαδών δεν επιτρέπεται σε καμία φάση του Κυπέλλου, με εξαίρεση τον τελικό. Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος, μπορούν να σταλθούν στην ΕΟΚ, έως και την Δευτέρα 8 Αυγούστου.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X