ΦΩΤΟ από το Ηρακλής - ΑΕΚ

Ηρθε τον Γενάρη του 2013 στην ΑΕΚ και μετά τον υποβιβασμό στην Γ’ εθνική έμεινε κοντά στην ομάδα για να την βοηθήσει στα δύσκολα. Έγινε αρχηγός της και η ΑΕΚ πήρε δύο ανόδους και επέστρεψε εκεί που ανήκει.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου πλέον αποχωρεί με τον Τιμούρ Κετσπάγια να μην τον υπολογίζει και ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ με ένα συγκινητικό μήνυμα του στα social media αποχαιρέτισε τον κόσμο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ένας μεγάλος κύκλος στην ΑΕΚ έκλεισε για εμένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους που συνεργάστηκα και περισσότερο τους συμπαίκτες μου. Πιστεύω πως είχα μια πολύ καλή συνεργασία με όλους και έμαθα πολλά από αρκετούς. Ήρθα σε μια εποχή που η ομάδα ήταν σε δύσκολη κατάσταση αλλά τελικά καταφέραμε να πάμε όλοι μαζί ξανά εκεί που ανήκει και να χαρίσουμε μια δόση χαρά στο κόσμο που την χρειαζόταν.

Πέρασα όμορφες στιγμές και θα κρατήσω μόνο αυτές γιατί υπήρχαν και άσχημες στιγμές που δεν θα ήθελα να έχω στο μυαλό μου. Ήταν μεγάλη μου τιμή που στα 24 μου φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού μπροστά σε 70.000 κόσμο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και νιώθω περήφανος γι’ αυτό. Τέλος, θέλω ν ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ΑΕΚ και με στήριξαν και εύχομαι στην ομάδα πολλές επιτυχίες. Φεύγω σαν φίλος και καλή επιτυχία για την Πέμπτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X