«Χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα

Πολλές οι... κρούσεις, «κλειστά» τα χαρτιά
Photo Credits: INTIME

Έχουμε μπει για τα καλά σε ρυθμό μεταγραφικής περιόδου και άπαντες στην ΑΕΚ κινούνται στους ρυθμούς αυτούς. Η Ένωση, άλλωστε, έχει την δυνατότητα, σε όλα τα επίπεδα, να φτιάξει ένα ρόστερ πολύ υψηλού επιπέδου, το οποίο θα είναι ένα κλικ πάνω σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε και θα είναι σε θέση να συναγωνιστεί κάθε αντίπαλο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό κινούνται Μάκης Αγγελόπουλος και Γιούρι Ζντοβτς, οι οποίοι έχουν αναλάβει να «τρέξουν» το πρότζεκτ.

Ήδη έχουν γίνει γνωστά κάποια ονόματα, ενδεικτικά της διάθεσης των ανθρώπων της Βασίλισσας να φτιάξουν ένα ρόστερ «γεμάτο» που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά. Οι κινήσεις, όπως σας είχαμε ενημερώσει εξ αρχής, είναι από το πάνω ράφι, ενώ η Ένωση έχει την διάθεση να… χτυπήσει σε κάθε μέτωπο.

Κάθε παίκτης που έχει καλό background, αλλά και ισχυρό κίνητρο να προσφέρει εντός παρκέ βρίσκεται στο μπλοκάκι των ανθρώπων της ΑΕΚ, ενώ δεν είναι λίγες και οι προτάσεις των μάνατζερ στα γραφεία της ομάδας. Για την ώρα στην ομάδα «ζυγίζουν» καταστάσεις και εν συνεχεία θα ξεχωρίσουν κι άλλες περιπτώσεις.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X