Η κίνηση για Βασιλειάδη και το μέλλον του Χέρστον

Η κίνηση για Βασιλειάδη και το μέλλον του Χέρστον
Photo Credits: INTIME

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά εντός ΑΕΚ, με την Ένωση να βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφή της για φέτος, μιας και ο Κώστας Βασιλειάδης προβάρει τα κιτρινόμαυρα με τον δικέφαλο στο στήθος. Μια κίνηση που δείχνει τις ορέξεις της διοίκησης, για να δημιουργήσει ένα ρόστερ υψηλών ταχυτήτων και προδιαγραφών.

Η μεταγραφή του Βασιλειάδη δεν είναι μια κίνηση που χαρακτηρίζεται… ανεξάρτητη. Αυτό διότι θα έχει επιπτώσεις στο ρόστερ, σχετικά με το μέλλον του Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ωστόσο η εικόνα που έδειξε εντός παρκέ δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας, καθώς στο πρόσωπό του έβλεπαν τον ηγέτη στη θέση του φόργουορντ. Με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις, όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

ΑΕΚ και Χέρστον αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να ζητηθεί από πλευράς ΑΕΚ αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του. Με τον Βασιλειάδη να είναι προ των πυλών σε περίπτωση που δεχτεί την μείωση τότε η θέση «3» θα ισχυροποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σε διαφορετική περίπτωση ο Αμερικανός άσος θα αποχωρήσει. Όσο δεν ξεκαθαρίζει τίποτα, για την ώρα, όμως σχετικά με την περίπτωσή του, όλα είναι… ρευστά.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X