Ενημέρωση και υποσχέσεις

Ενημέρωση και υποσχέσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάνω από τρεις διήρκησε η συνάντηση της διοίκησης της Ερασιτεχνικής με την ομάδα χάντμπολ, παρουσία και αρκετών οπαδών-Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του enwsi.gr

Η κατάσταση που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα με το χάντμπολ απασχόλησε την διοίκηση της Ερασιτεχνικής η οποία προγραμμάτισε σήμερα συνάντηση με τους παίκτες για να συζητήσουν αναλυτικά όλα τα δεδομένα. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία το σωματείου στη Νέα Φιλαδέλφεια έδωσαν πολλά μέλη της διοίκησης που ήθελαν να ενημερώσουν από κοντά τους παίκτες της ομάδας χάντμπολ και παράλληλα να αναλύσουν το πλάνο που υπάρχει για τη νέα τριετία που ξεκινάει. Από την διοίκηση το παρών έδωσαν οι: Αλεξίου, Παπασταμάτης, Αρχόντης Παναγιωτόπουλος, Κατσαδήμας, Κοπιτσής Μάρκου και Κάσκαρη ενώ από την ομάδα παραβρέθηκε η πλειοψηφία των παικτών και η τεχνική ηγεσία ενώ παράλληλα έδωσαν το παρών και μερίδα των οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ που βρίσκονται κοντά στο τμήμα. Στην συνάντηση η οποία διήρκησε πάνω από τρεις ώρες, οι δύο πλευρές συζήτησαν αναλυτικά όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο τμήμα ενώ έγινε ειδική αναφορά στο οικονομικό κομμάτι. Αρχικά και τα νέα μέλη της διοίκησης είχαν μια γνωριμία με τους αθλητές και τους ανθρώπους του τμήματος και στη συνέχεια συζητήθηκαν τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα τη φετινή σεζόν.

Από την μεριά του ο Αλέξης Αλεξίου έκανε μια ενημέρωση για το τι έχει γίνει φέτος στην ομάδα, από το πώς ξεκίνησε ο σχεδιασμός αλλά και την πορεία του τμήματος. Παράλληλα έγινε κουβέντα στα ζητήματα που είχαν θέσει τόσο οι παίκτες όσο και η διοίκηση στις εκατέρωθεν ανακοινώσεις και δόθηκαν εξηγήσεις. Όλοι οι παίκτες τοποθετήθηκαν με την σειρά καθώς και ο προπονητής και στάθηκαν κυρίως στο θέμα που έχει προκύψει με τα πρόστιμα και το γεγονός πως δεν είχαν ενημερωθεί για αυτά.

Από την μεριά τους τα μέλη της διοίκησης τόνισαν πως σταδιακά όλα θα μπουν σε μια σειρά και υποσχέθηκαν σύντομα οι παίκτες να λάβουν ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται. Οι παίκτες από την μεριά τους εμφανίστηκαν μεν διστακτικοί αλλά τόνισαν πως ελπίζουν αυτή την φορά να μην μείνουν στις υποσχέσεις και να κλείσει αυτή η σεζόν όπως πρέπει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X