Συζήτηση για το χάντμπολ στο σημερινό Δ.Σ.

Η πορεία προς τα πλέι άουτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεχωριστό κεφάλαιο είναι το χάντμπολ της ΑΕΚ,  όπου η κατάσταση τις τελευταίες ημέρες ήταν έκρυθμη.

Τα μέλη τη Ερασιτεχνικής που θα συνεδριάσουν σήμερα το απόγευμα θα ενημερωθούν αναλυτικά από τον Αλέξη Αλεξίου για τις εξελίξεις στην ομάδα και θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις που αφορούν στο μέλλον και στην λειτουργία του τμήματος. Μέσα στις προθέσεις είναι να γίνει μια συνάντηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να συζητηθεί εκ νέου η κατάσταση ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτες.

Από την πλευρά τους οι παίκτες βρίσκονται σε αναμονή των εξελίξεων, περιμένοντας να κάνουν μια συνάντηση με την διοίκηση για να δουν τι προθέσεις υπάρχουν. Η ομάδα έχει ακόμα μια αναμέτρηση μπροστά της για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της, αυτή με τον Αερωπό στην Έδεσσα και στόχος είναι μέχρι τότε να έχει βρεθεί μια λύση από κοινού και να ολοκληρωθεί με αξιοπρέπεια αυτή η δύσκολη σεζόν. Στην χθεσινή προπόνηση η οποία ήταν και η πρώτη της εβδομάδας δεν συζητήθηκε κάτι για το θέμα, με τους πάντες να περιμένουν τις κινήσεις της διοίκησης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X