Το παράδειγμα του Χέρστον

Το παράδειγμα του Χέρστον
Photo Credits: INTIME

Έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη (Ευρωλίγκα), ενώ πέρασε και από το ΝΒΑ, φορώντας τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς, υπό τις οδηγίες του Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο Μαλίκ Χέρστον τον τελευταίο 1,5 χρόνο βρίσκεται στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Βασίλισσα.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ η παρουσία του ήταν αμφίβολη. Δεν είχε ξεπεράσει πλήρως το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρούσε από τις 4 Απριλίου, ενώ μέσα στην εβδομάδα έκανε μόλις 1 προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Ο 29χρονος φόργουορντ, όμως δεν σκέφτηκε στιγμή να απουσιάσει από την πιο μεγάλη… μάχη της ομάδας του. Έδωσε το παρών κανονικά στην δωδεκάδα και στο διάστημα που αγωνίστηκε προσπάθησε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να φτάσουν στη νίκη. Ήταν φανερή η ανετοιμότητά του, ωστόσο με την στάση του τις τελευταίες ημέρες ο Αμερικανός κατάφερε να προσφέρει ένα απλόχερο παράδειγμα αυταπάρνησης, σε όσους εγκαταλείπουν εύκολα.

Και όπως διαβεβαίωνε άπαντες, μετά το τέλος του αγώνα, την Μεγάλη Τετάρτη θα είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση και θα είναι σε θέση να ενισχύσει την Βασίλισσα, για το 2-1 και την πρόκριση!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X