Χαμός στην Super League με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης της Super League και ήρθε η πρώτη μεγάλη ένταση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, μέσω των εκπροσώπων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ενοχλήθηκαν εντόνως από τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης στη σύσκεψη με αποτέλεσμα να απειλήσουν με αποχώρηση. Μέχρι και πριν από λίγο, οι φωνές ήταν πολλές και επικράτησε μια «μάχη» ανάμεσα στον Σαββίδη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, Θοδωρή Γιαννίκο και Κώστα Καραπαπά!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά των Πειραιωτών αποφάσισε να αποχωρήσει όταν ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ τόνισε προς τον κ. Γιαννίκο: «Εσύ είσαι υπάλληλος και δεν θα μου μιλας. Εγώ μιλάω μόνο με ιδιοκτήτες. Εσύ είσαι υπάλληλος»! Στην παρέμβαση Θεοδωρίδη «εγώ να μιλάω; Γιατί εγώ είμαι αντιπρόεδρος», ο κ. Σαββίδης τόνισε πως «Όχι εσύ μπορείς. Δεν είσαι υπάλληλος αλλά δεν είσαι και ιδιοκτήτης. Εγώ θέλω να μιλάω μόνο με ιδιοκτήτες».

Από τους ιδιοκτήτες που δίνουν το παρών στην σύσκεψη, αυτός που πρώτος πήρε τον λόγο ήταν ο πρόεδρος του Ατρομήτου Αθηνών, Γιώργος Σπανός ο οποίος εξέφρασε την αντίρρηση του σχετικά με την αναστολή του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου του Περιστερίου τόνισε πως η ομάδα του χωρίς να ευθύνεται έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τρόπαιο, ενώ έχει και οικονομική ζημιά από τα εισιτήρια που θα έκοβε στον εντός έδρας ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν… διαλέγει στρατόπεδα, όταν πήρε τον λόγο στην συνάντηση της Σούπερ Λίγκας είπε το αυτονόητο με αφορμή και τις απουσίες των Μαρινάκη και Αλαφούζου!

«Κακώς είμαστε εδώ αφού δεν υπάρχει συγκεκριμένη αντζέντα για να συζητήσουμε. Ο καθένας βάζει τα δικά του θέματα», τόνισε ο ισχυρός άντρας του Αγρινιώτικου συλλόγου και πρόσθεσε: «Ο καθένας λέει τα δικά του. Για παράδειγμα ο Ατρόμητος έθεσε θέμα Κυπέλλου. Τι ήρθαμε να συζητήσουμε εδώ για το Κύπελλο; Είναι δυνατό να έχουμε ακόμη εκκρεμότητα με τον κύριο Μποροβήλο που είναι υπόδικος; Πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα».

Στο σημείο εκείνο, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης επιτέθηκε στον Φώτη Κωστούλα, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο αυτό που λέει για τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης μιας και ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. Τότε ο κ. Κωστούλας είπε το αυτονόητο τονίζοντας: «Δεν έχω πρόθεση να θίξω κανένα. Αλλά για λόγους ευθιξίας και ηθικής τάξης θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X