"Κλειδί" ο Βάργκας

"Κλειδί" ο Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο Μπρούνο Ζουκουλίνι, ήταν αυτός που προκάλεσε (προφανώς άθελα του), το μπλέξιμο με το σχήμα του ντέρμπι και τις επικείμενες… καραμπόλες στο αγωνιστικό πλάνο. Ένας άλλος ποδοσφαιριστής, ο Ρόναλντ Βάργκας, είναι ίσως το κλειδί που ξεκλειδώνει τις σκέψεις του Γκας Πογιέτ για την ενδεκάδα του ματς με τον Παναθηναϊκό. Σκέψεις που ο Ουρουγουανός προσπάθησε να μην φανερώσει ούτε στη σημερινή προπόνηση. Όμως η θέση στην οποία θα τοποθετήσει ο Πογιέτ τον Βάργκας, θα καθορίσει και τις υπόλοιπες θέσεις στο σχήμα, αλλά και το ίδιο το σύστημα.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Βενεζουελάνος έπαιξε συμπαίκτης του Γιόχανσον στο δίτερμα, σ’ ένα διπλό με ομάδες των εννέα ποδοσφαιριστών που δεν βγάζουν… συμπέρασμα ενδεκάδας. Είναι όμως μια ένδειξη αυτή. Κυρίως διότι οι δυο τους ήταν οι μοναδικοί χαφ της ομάδας, καθώς οι τρεις μπροστά τους ήταν επιθετικοί. Ετσι κι αλλιώς ο Βάργκας είναι φαβορί για να πάρει τον ρόλο του εσωτερικού χαφ στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, αν ο Πογέτ διατηρήσει το 4-3-3. Αλλά ακόμα και αν αποφασίσει να το αλλάξει, πάλι ο Βενεζουελάνος θα έχει έναν διαφορετικό ρόλο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X