Βάργκας ο... Μίδας

Τον...ξεπαρθένεψε (με την καλή έννοια)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τόσα… στέμματα πολυτιμότερου παίκτη από τα ματς του τελευταίου μήνα, τον λες και βασιλιά. Ένας βασιλιάς που ότι αγγίζει με το… πόδι του, το κάνει “χρυσάφι”. Ή για την ακρίβεια, το κάνει γκολ. Είναι λοιπόν προφανές, πως ο Ρόναλντ Βάργκας έχει αναδειχθεί στον (ποδοσφαιρικό) Μίδα της ΑΕΚ. Ο Βενεζουελάνος πέτυχε το γκολ που έκρινε το ντέρμπι. Όπως έχει κάνει άλλες τρεις φορές τον τελευταίο μήνα και συνολικά οκτώ μέσα στη σεζόν. Μόνος πρώτος είναι πλέον ο Βάργκας στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ, με οκτώ γκολ.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως σε κανένα από τα τέσσερα ματς που έχει σκοράρει από τις 17 Ιανουαρίου μέχρι και χθες, δεν έχει παίξει ένα ολόκληρο 90άλεπτο. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπήκε ως αλλαγή. Στα άλλα τρια όμως, που είχε ξεκινήσει βασικός, είχε αντικατασταθεί. Νωρίς. Ακόμα και στο ημίχρονο στα Γιάννενα, αφού πρώτα είχε προλάβει να σκοράρει. Είπαμε όμως. Βάργκας ίσον… Μίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X