Με τον Μίμη δεν έχανε ποτέ (VIDEO)

Με τον Μίμη δεν έχανε ποτέ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναδρομή στην ιστορία των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, γεννά πρωταγωνιστικές και μυθικές καταστάσεις. Το enwsi.gr ανοίγει τον φάκελο των αναμετρήσεων της Ενωσης με την ομάδα του Πειραιά και η αρχή δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει τον πρώτο μεγάλο πρωταγωνιστή αυτών των αναμετρήσεων. Ποιον άλλον, από τον κορυφαίο Ελληνα ποδοσφαιριστή του 20ου αιώνα, τον τεράστιο Μίμη Παπαϊωάννου.
Αν και η καριέρα του Μίμαρου είχε δεκάδες στιγμές και δεν μπορεί να κλείσει σε λίγες γραμμές, είναι δεδομένο πως με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είχε πάντα ξεχωριστή αδυναμία. Είναι ο αντίπαλος που ο Μίμης έφτασε να παίζει ακόμα και τερματοφύλακας για να κρατήσει τη νίκη της ΑΕΚ, σε ένα ματς στο Καραϊσκάκης. Και είναι η ομάδα, που όταν σκόραρε στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ δεν έχανε ποτέ.
Στη μεγάλη πορεία του Παπαϊωάννου, υπήρξαν πέντε ματς στα οποία βρήκε δίχτυα απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ είχε δύο νίκες με 1-0 από τα γκολ του Μίμη, αλλά και τρεις ισοπαλίες με τον αρχηγό της εκείνα τα χρόνια να σώζει την παρτίδα. Δείτε το πρώτο μέρος του αφιερώματος του enwsi.gr στα μεγάλα ντέρμπι, με πρωταγωνιστή τον Μίμη Παπαϊωάννου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X