Ο εφιάλτης επιστρέφει

Είναι γεγονός, πως στο άκουσμα του ορισμού του Καλογερόπουλου και της υπόλοιπης κουστωδίας στο σαββατιάτικο ντέρμπι, υπήρξε παγωμάρα και προβληματισμός στην ΑΕΚ. Στην ΠΑΕ πάντως, αντιμετώπισαν με ψυχραιμία την κατάσταση. Δεν υπήρξε κανένα επίσημο ή ανεπίσημο σχόλιο και διατηρήθηκαν οι χαμηλοί τόνοι και η ηρεμία με την οποία βαδίζει η Ενωση προς το ματς με τον Ολυμπιακό.
Πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν γνώση οι φύλακες. Σε συζητήσεις «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων κυριαρχούσε η άποψη, πως ο Καλογερόπουλος ήταν ο καλύτερος από τους…χειρότερους που θα μπορούσαν να οριστούν. Το μικρότερο κακό, μπροστά σε κάποιες περίεργες περιπτώσεις Αρετόπουλου, Κύζα και λοιπών. Είναι σαφές πως θα ήταν προτιμότερος ένας έμπειρος διαιτητής, όπως ο Σιδηρόπουλος ή ο Γιάχος, αλλά στην ΑΕΚ ελπίζουν να μην τους αναγκάσει να ασχοληθούν μαζί του.
Η αλήθεια είναι πως περισσότερος σκεπτικισμός υπήρχε για τους δύο βοηθούς: τον Γρεβένη, βοηθό και του Λαμπρόπουλου στο περυσινό αίσχος του Καραϊσκάκης και του Δημητριάδη, αγαπημένου παιδιού της νέας τάξης πραγμάτων της ΚΕΔ. Και για να δέσει το…γλυκό, παρατηρητής διαιτησίας ο Κύρκος, που είχε ανάλογο ρόλο και στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης με τον Κύζα διαιτητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X