"Ματιές" στην Κ20 από Πογιέτ - Μπάγεβιτς

Ηρθες και επέστρεψαν τα χαμόγελα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα Σπάτα βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου ο προπονητής της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ, μαζί με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας νέων του Δικεφάλου κόντρα στην αντίστοιχη της Σκόντα Ξάνθης.

Οι τέσσερις άνδρες έμειναν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δείχνοντας ότι θέλουν να σχηματίσουν όσο το δυνατόν καλύτερη άποψη για την εικόνα των ποδοσφαιριστών της Κ20, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στα επόμενα παιχνίδια. Σκοπός τους είναι μέχρι το καλοκαίρι να αποφασίσουν για το αν θα δώσουν την ευκαιρία σε κάποιους νεαρούς άσους να προβιβασθούν στην επαγγελματική ομάδα.

Η εικόνα πάντως της ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι δεν ήταν η αναμενόμενη, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν τελικά με σκορ 2-1. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο σκορ με τον Τσέλιο, αλλά με δύο γκολ της Ξάνθης στο β’ σαρανταπεντάλεπτο, η Ένωση γνώρισε εντός έδρας ήττα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X