Προπονητής του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε επειδή χαστούκισε 16χρονο!

Προπονητής του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε επειδή χαστούκισε 16χρονο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποινή τετράμηνης απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο και στους αγωνιστικούς χώρους επιβλήθηκε στον Αντώνη Λεπιτσά, προπονητή ομάδας νέων του Ολυμπιακού.

Η τιμωρία αφορά σε περιστατικό που είχε γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας νέων ειδικής επιλογής (2ος όμιλος), ανάμεσα στην ακαδημία του Ολυμπιακού και τον Ατρόμητο Τριαδίου. Ο Λεπιτσάς είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου της ποδοσφαιρικής σχολής που άνοιξαν οι «ερυθρόλευκοι» στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο αγώνας έληξε με νικητή τον Ατρόμητο Τριαδίου 2-4, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0! Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λεπιτσάς κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια χαστούκισε με όλη του την δύναμη 16χρονο ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, σωριάζοντας τον στο έδαφος! Το γεγονός έγινε γρήγορα αντιληπτό από τους γονείς που βρίσκονταν περιμετρικά του γηπέδου και ακολούθησε γενική σύρραξη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πρόλαβε και κλείστηκε για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια προστατευόμενος από πιο ψύχραιμους που ήταν στο γήπεδο για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ο ίδιος, μάλιστα, λίγο μετά είπε ότι ο ανήλικος τον προκάλεσε.

Το θέμα πήρε διαστάσεις καθώς τόσο οι γονείς του 16χρονου όσο και η ίδια η ομάδα, που έχει επίσημη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ στα τμήματα υποδομών, προέβη σε έντονες διαμαρτυρίες τόσο προς την ΕΠΣ Μακεδονίας, στον σύνδεσμο προπονητών, όσο και προς την ομάδα του Ολυμπιακού για το κακό παράδειγμα και την κακή εικόνα που έδωσε άνθρωπος που εκπροσωπεί τους «ερυθρόλευκους».

Τελικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε με τετράμηνο αποκλεισμό από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Πηγή: sdna

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X