Αλαφούζος: «Θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, έχουμε στοιχεία»

Αλαφούζος: «Θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, έχουμε στοιχεία»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ο Γιάννης Αλαφούζος, έκανε λόγο για συστηματική απάτη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού.

«Το παρασκήνιο το πολεμάμε με νόμιμα μέσα, αν έχω ένα παράπονο από τους οπαδούς, στρέφονται καμία φορά κατά των ποδοσφαιριστών και όχι κατά των διαιτητών με όλα αυτά που βλέπουμε να γίνονται. Έβλεπα τραγικά πράγματα από η διαιτησία και να εκδηλώσουν το θυμό τους σε λάθη που γίνονται.

Το παρασκήνιο αντιμετωπίζεται με νόμιμα μέσα. Υπάρχει συστηματική απάτη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε κάνει πολλές αποκαλύψεις. Έχουμε κάνει γνωστό το θέμα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η UEFA για τυπικούς λόγους δεν μας δικαίωσε. Το CAS αποφάνθηκε ότι είχαμε κάθε δικαίωμα να προσφύγουμε.

Φέτος όμως με τα στοιχεία που υπάρχουν θα έχουμε πιο σοβαρές εξελίξεις. Στόχος μας είναι να είμαστε δεύτεροι με στόχο να επωφεληθούμε της δίκαιης τιμωρίας που θα έχει ο πρώτος. Ελπίζουμε η ελληνική πολιτεία να λειτουργήσει πιο δραστικά. Τα στοιχεία είναι τέτοια που της το επιτρέπουν» .

Εξέφρασε την απογοήτευση του για τη μικρή συμμετοχή του κόσμου από το 2012, ενώ τόνισε ότι το ποσό που έχει επενδύσει ο ίδιος στην ΠΑΕ είναι 23 εκατομμύρια ευρώ.

«Τον Μάιο του 2012 ξεκινήσαμε μία προσπάθεια για να σωθεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τότε δυστυχώς πήγαινε κατευθείαν για την Γ’ κατηγορία. Το πρώτο μας μέλημα ήταν να διορθώσουμε τα οικονομικά μας. Αυτό έγινε με δύο τρόπους, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας, και βρίσκοντας επιπλέον χρήματα.

Δυστυχώς εκτός από εσάς, και τα μέλη που έχουμε, είναι περιορισμένη η βοήθεια. Περιμέναμε να έχουμε 40 και 50.000 μέλη και ποτέ δεν ξεπεράσαμε τις 10.000. Ελπίζαμε να έχουμε εισφορές σχετικά μεγάλες, αλλά δυστυχώς λόγω της κρίσης και επειδή μάλλον δεν αγκαλιάστηκε η Παναθηναϊκή Συμμαχία, δεν τα καταφέραμε.

Γι αυτό κι αν θέλετε αναγκάστηκα να επενδύσω σημαντικά ποσά, γιατί ποτέ δεν είχα τη δυνατότητα ή τη θέληση να επενδύσω αυτά τα ποσά στον Παναθηναϊκό. Eχω επενδύσει προσωπικά 23 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό. Πληροφοριακά σας λέω ότι είναι περισσότερα από όσα είχε επενδύσει ο κ. Βγενόπουλος επί πολυμετοχικότητας. Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι εκτός από έναν άνθρωπο που βοηθάει συστηματικά, ούτε ένας επώνυμος Παναθηναϊκός δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ.

Είχαμε περίπου 45 εκατομμύρια χρέη, σήμερα έχουμε λιγότερα από 10 εκατομμύρια, και τα περισσότερα είναι διακανονισμένα με την εφορία, μέσω των 100 δόσεων. Στην εφορία όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει 23,2 εκατομμύρια, χρήματα που είναι εκτός των ρυθμίσεων».

Πηγή: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X