Αποφάσεις πριν την σέντρα

Αποφάσεις πριν την σέντρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Γκας Πογιέτ ούτε και χθες να έκανε κάποια δοκιμή ενδεκάδας. Αλλά για το σχήμα του σημερινού ματς με τον Παναιτωλικό έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του. Όχι όμως και για όλες τις θέσεις στην ενδεκάδα. Υπάρχουν αποφάσεις που ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ θα λάβει την τελευταία στιγμή και λίγο πριν την σέντρα του παιχνιδιού. Η μια αφορά το κέντρο της άμυνας. Ο Θέσαρ Άρθο είχε κτυπήσει την προηγούμενη εβδομάδα στην Κομοτηνή. Και οι ενοχλήσεις που είχε μπορεί να μην τον εμπόδισαν όλη την εβδομάδα να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα, αλλά δεν τον εγκατέλειψαν και ποτέ. Γι αυτό και έστω και αν ο Άρθο είναι η πρώτη επιλογή του Πογιέτ για την ενδεκάδα και του σημερινού ματς ως παρτενέρ του Κολοβέτσιου, ο Λαμπρόπουλος παραμένει σε ετοιμότητα για να ξεκινήσει στο παιχνίδι.

Η δεύτερη απόφαση που “ταλαιπωρεί” τον Ουρουγουανό μέχρι και την τελευταία στιγμή, είναι η ίδια με την προηγούμενη εβδομάδα. Αραβίδης ή Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έχει και πάλι σαφές προβάδισμα για να ξεκινήσει, καθότι βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητας. Κάτι που δεν συμβαίνει με τον Αλγερινό επιθετικό, που ακόμα δεν έχει καλύψει όλο το χαμένο έδαφος. Τίποτα όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X