Αυτή είναι η αιτία της ήττας στο Φάληρο

Αν έβαζες τον ένα πάνω στον άλλο, ψηλό δεν έκαναν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό και το enwsi.gr θέλησε να μάθει ποια είναι η άποψη των φίλων της ομάδας για τους λόγους που έφεραν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Το ερώτημα στην “Ενωσίτικη Κάλπη” ήταν: “Ποια θεωρείτε εσείς ως σημαντικότερη αιτία για τη βαριά ήττα της ΑΕΚ στο ντέρμπι” και όπως αποδείχθηκε το μεγαλύτερο ποσοστό απ’ όσους συμμετείχαν στη δημοσκόπηση είχε την ίδια άποψη.

Το 67% των αναγνωστών του enwsi.gr ψήφισε ότι οι κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο αποτέλεσαν την κυριότερη αιτία για την ήττα, αναφερόμενοι προφανώς στην έξοδο του Σιμόες από το ματς, αλλά και γενικά στις αποφάσεις που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Μόλις το 17% υποστήριξε με την ψήφο του ότι βασικός λόγος του κακού αποτελέσματος ήταν η απόδοση κάποιων παικτών, ενώ τρίτη και τελευταία απάντηση των φίλων της ΑΕΚ που συμμετείχαν στην “Ενωσίτικη Κάλπη” ήταν τα διαιτητικά λάθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X