Πρόταση 400.000 ευρώ της Ανόρθωσης στον Μπουονανότε

Πρόταση 400.000 ευρώ της Ανόρθωσης στον Μπουονανότε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

buonanotteΗ ΑΕΚ φουλάρει για να κλείσει το μεγάλο deal με τον Ντιέγκο Μπουονανότε και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ισπανική Γρανάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύμα τις προηγούμενες ημέρες την πόρτα του Αργεντίνου «χτύπησε» και η κυπριακή Ανόρθωση. Μάλιστα, τονίζεται ότι κατέθεσε πρόταση ύψοπυς 400.000 ευρώ τον Μπουονανότε, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Αναλυτικά το balla.com ανέφερε:

«Ο Ντιέγκο Μπουονανότε ήταν ο νούμερο 1 στόχος στη λίστα του Σταν Φαλξ, για τη θέση του επιτελικού μέσου. Η Ανόρθωση εδώ και 10 μέρες πολιορκούσε τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν απέρριπτε το ενδεχόμενο να κατέβει στο νησί μας.

Ο νέος Μέσι, όπως είχε χαρακτηριστεί στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Αργεντίνος επιτελικός, βρίσκεται σε πτωτική πορεία. Ανήκει στο δυναμικό της Γρανάδα και ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του επιδεικνύει η ΑΕΚ Αθηνών, η οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει και χρήματα στη Γρανάδα.

Οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, κατέληξαν σε οριστικό ναυάγιο το Σάββατο, μιας και η οικονομική διαφορά παράμενε αγεφύρωτη με τον ποδοσφαιριστή να ζητά πέρα των 400 χιλιάδων.

Μετά την αρνητική εξέλιξη που προέκυψε με τον Μπουονανότε και το οριστικό ναυάγιο, η Ανόρθωση επικεντρώνεται πλήρως στην περίπτωση του Νίκολας Μαρτίνες. Με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή του ΟΣΦΠ, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και πολύ πιθανώς να προκύψουν εξελίξεις άμεσα».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X