«Παρέλαση» στον Μελισσανίδη

Η πρώτη νίκη του Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis1-μελισσανιδηςΒουλευτές της περιφέρειάς τους ή ακόμη και πρόσωπα από τον ευρύτερο επιχειρηματικό-εφοπλιστικό χώρο «επιστρατεύουν» το τελευταίο χρονικό διάστημα παράγοντες των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων για να συναντήσουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη και να μιλήσουν μαζί του για τις επικείμενες εξελίξεις στην ΕΠΟ.

Αναφερόμαστε κυρίως σε πρόσωπα τα οποία ανήκουν στις ΕΠΣ της «συμπολίτευσης», τις Ενώσεις δηλαδή που συμπεριλαμβάνονται στις 35 οι οποίες είχαν ψηφίσει το 2012 -και στηρίξει στη συνέχεια- τον Γιώργο Σαρρή και σήμερα (θεωρητικά) τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Όπως υποστηρίζουν πρόσωπα του περιβάλλοντος του αφεντικού της Ένωσης «είναι ξεκάθαρο ότι η ποδοσφαιρική πιάτσα θεωρεί δεδομένο ότι ο Μελισσανίδης… έρχεται και η ΑΕΚ είναι και πάλι δυνατή στο ελληνικό ποδόσφαιρο» και τούτο εκφράζεται στον τρόπο με τον οποίο πολλοί προσπαθούν να κλείσουν ένα ραντεβού μαζί του. Ο «τίγρης» συναντά διαρκώς παράγοντες των Ενώσεων -κυρίως της λεγόμενης «συμπολίτευσης»- οι οποίοι εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό και τη δυσαρέσκειά τους για τα τεκταινόμενα στην Ομοσπονδία και ζητούν να υπάρξουν αλλαγές στην ΕΠΟ με στόχο «το 50-50»! Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος που τον προσεγγίζουν αφού δεν διστάζουν να απευθυνθούν είτε σε πολιτικά πρόσωπα -βουλευτές- είτε σε ανθρώπους από τον επιχειρηματικό χώρο που γνωρίζουν τον Μελισσανίδη μέσα από τις δραστηριότητές του στην “Aegean”.

Η δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη έχει ταρακουνήσει για τα καλά πολλούς από τους ανθρώπους των ΕΠΣ, όπως και η πρόσφατη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που επιβλήθηκε στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Σημαντικό ρόλο για τις αποφάσεις και τις ενέργειες πολλών θα παίξουν οι καταθέσεις των κ. Σταθόπουλου, Σαρρή, Κουρίδη στον ανακριτή διαφθοράς και οι αποφάσεις που θα ληφθούν για αυτούς, καθώς τα κατηγορητήρια είναι βαριά. Ήδη στον πρώτο, ο οποίος απολογήθηκε χθες για πέντε ώρες, επιβλήθηκε τόσο απαγόρευση εξόδου από την χώρα όσο και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Θεωρείται πάντως δεδομένο ότι η «συμπολίτευση» έχει χωριστεί σε «κομμάτια», καθώς κάποιοι (π.χ. Βούρβαχης) έχουν αποστασιοποιηθεί, κάποιοι άλλοι προσεγγίζουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αρκετοί παραμένουν ακόμη δίπλα στη διοίκηση Γκιρτζίκη.

Πηγή: Idreamteam

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X