Εκκληση για να σωθεί το τμήμα στίβου της ΑΕΚ

Διέπρεψε η ΑΕΚ στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stivos_aekΑνακοίνωση από τους βετεράνους αθλητές στίβου της ΑΕΚ, για να σωθεί το τμήμα που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα.

«Η κάθε μικρή οικονομική συνεισφορά των βετεράνων αθλητών στίβου η οποία ξεκίνησε μετά την ετήσια συνάντηση μας συνεχίζεται μέχρι σήμερα και είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ για την στήριξη των πρωταθλητών του τμήματος Στίβου. Σε στιγμές που η οικονομική κρίση εχει αγγίξει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ η προσπάθεια που κάνουμε για να κρατήσουμε ΠΡΩΤΗ την ΑΕΚ είναι αξιέπαινη απο ΟΛΟΥΣ που ανήκουμε στην οικογένειά της ΑΕΚ.

Η προσπάθεια αυτή ΟΛΩΝ ΜΑΣ έχει ενεργοποιησει σε μικρο βαθμό την ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΑΕΚ να αγκαλιάσει το ΤΜΉΜΑ ΣΤΙΒΟΥ- που προσπαθεί να αντιμετωπίσει συσσωρευόμενα οικονομικά προβλήματα παλαιών ετών άλλων τμημάτων. Ενα τμημα στίβου που με λίγα έξοδα και πολλούς διεθνείς αθλητές κρατάει ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ της ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X