«Πάμε για το 2-0 μέσα στην Αθήνα»

«Πάμε για το 2-0 μέσα στην Αθήνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

boukovinasΑπό σήμερα ξεκινά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ και ο στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση της δεύτερης νίκης που θα τη στείλει στους τελικούς της Α1 ανδρών του χάντμπολ.
Ο Πέτρος Μπουκοβίνας μίλησε για όσα έγιναν χθες στη Μίκρα και για τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ.

“Ήταν μία δύσκολη νίκη. Περιμέναμε να είναι σκληρό το παιχνίδι, πιστεύαμε ότι η ΑΕΚ θα εμφανιζόταν δυνατή καθώς είχε πολλές μέρες στη διάθεσή της για να ξεκουραστεί. Εμείς μπήκαμε πολύ νοθρά στο πρώτο μέρος, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι”, σχολίασε ο διεθνής τερματοφύλακας και πρόσθεσε ότι “μετά απ’ όσα μας είπε ο προπονητής στα αποδυτήρια μπήκαμε στο δεύτερο μέρος και αλλάξαμε την εικόνα μας, παίξαμε πιο παθιασμένα και πήραμε τη νίκη”.

Αναφορικά με τον δεύτερο ημιτελικό της Τετάρτης (15:00, γυμν. Καματερού) ο Μπουκοβίνας σχολίασε ότι “θα ξεκουραστούμε σήμερα, θα κάνουμε μία προπόνηση τη Δευτέρα και θα κατεβούμε στην Αθήνα για να κάνουμε το 2-0 και να μπορέσουμε στη συνέχεια να προετοιμαστούμε για τους τελικούς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X