Η παλιά και η…νέα ομάδα του Καλογερόπουλου

Η παλιά και η…νέα ομάδα του Καλογερόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kalogeropoulos-καλογεροπουλοςΓέμισα ένα μπλοκάκι μ’ αυτά που άκουσα από διάφορες κατευθύνσεις για τον διαιτητή που ορίστηκε στο ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακός και τη ρεβάνς του 1-1 στο ΟΑΚΑ. Θα μου πεις συμβαίνουν αυτά. Κάθε φορά φωτίζεται το παρελθόν στο κοράκι όταν είναι να σφυρίξει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Ο Θεός να το φωτίσει το παλληκάρι, λέω για τον μπάτσο Καλογερόπουλο, να παίξει καλά για να μη βάλει σε περιπέτειες τις εκατοντάδες συναδέλφους του που θα είναι σε ετοιμότητα αστυνόμευσης μέσα και έξω από το ΟΑΚΑ.

Με μπρελόκ της Θύρας 13, φανατίλα βαζέλα ήταν ο Καλογερόπουλος και έκανε …μεταγραφή, έτσι η πιάτσα τον έχει κατεγραμμένο για φιλοολυμπιακό. Είναι, όμως, καλός διαιτητής και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, τότε που τα παόκια είχαν ρίξει τους γάβρους στον πάγκο τον πρωταθλητή. Από την άλλη, λέγεται, ότι ήταν γκέλα της ΑΕΚ να ζητήσει διαιτητή FIFA για τη ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο διαιτητής FIFA δεν έχει ανάγκη να κάνει ρεσιτάλ για να γίνει διεθνής. Είνα ήδη. Οποιος καταλαβαίνει. Μια χαρά τα πήγε ο Μάνταλος, όσο κι αν ήταν εύκολο το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 4-3. Διεθνή ήθελε η ΑΕΚ, της έκαναν το χατήρι… Δική μου κουβέντα. Δεν μπορώ να διανοηθώ διαιτητή να σκέπτεται και τα σπόρια να δώσει σε μία από τις δύο ομάδες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκτός κι αν έχει αποφασίσει να τον γράψει η Ιστορία.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X