Στον Παναργειακό ο Κατσικοκέρης

Παίζει ο Κατσικοκέρης με την Ερμιονίδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsikokeris Νικος Κατσικοκέρης ΑΕΚ ΠαναιγιάλειοςΣτον Παναργειακό και στη Γ’ Εθνική θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Κατσικοκέρης. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, δεν περίμενε πολύ καιρό και αφού έμεινε ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο, δέχτηκε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Ο Παναργειακός είναι στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου και οι διοικούντες της ομάδας ήθελαν να την ενισχύσουν ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναργειακού:

Ο πρώην επιθετικός του Παναιγιάλειου υπέγραψε στην ομάδα του Τίμου Καβακά
Ο Παναργειακός έχει βάλει πλώρη για άνοδο στη Β’ Εθνική, με τους διοικούντες να δείχνουν αποφασισμένοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια μέσω μεταγραφικής ενίσχυσης.
Έστω και αν η ομάδα του Τίμου Καβακά φιγουράρει στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου στη Γ’ Εθνική. Οι διοικούντες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον Νίκο Κατσικοκέρη, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναγιάλειο. Ο 26χρονος φορ από την Αμφιλοχία ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναιτωλικό και έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Τηλυκράτη, Κερατσίνι, Πλατανιά, Εργοτέλη, ΑΕΚ, Πανθρακικό και Παναιγιάλειο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X