Όταν η ΑΕΚ κέρδισε την Βάκερ Βιένης

Όταν η ΑΕΚ κέρδισε την Βάκερ Βιένης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek_vakerΣαν σήμερα πριν από 83 χρόνια η ΑΕΚ σημειώνει μια μεγάλη, έστω και φιλική νίκη στη Λεωφόρο με 4-2 επί της Βάκερ Βιένης. Μια νίκη που ήρθε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την Ένωση και την καθιέρωσε ως μια από τις μεγάλες δυνάμεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Και μπορεί μην κάνει αίσθηση μια νίκη σε φιλικό αγώνα, όμως η Βάκερ ήταν από τις καλύτερες ομάδες του Αυστριακού ποδοσφαίρου. Η Βάκερ ήρθε και έδωσε μια σειρά από φιλικά παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΚ. Η Ένωση ήταν η μόνη που επιβλήθηκε τότε της Αυστριακής ομάδας αφού ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 4-3, ο Ολυμπιακός με 2-0, ο Απόλλωνας έφερε ισοπαλία 1-1. Στη νίκη 4-2 της ΑΕΚ, δύο γκολ σημείωσε ο Ηλίας Ηλιάσκος και από ένα οι Ντίνος Μπαλτάς και Δημήτρης Μούγκρας.

Η σύνθεση της ΑΕΚ:

Ρίμπας, Νταϊσπάγγος, Μάλλιος, Χατζηπάντος, Αργυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Εμμανουηλίδης, Ηλιάσκος, Μούγγρας, Μπαλτάς, Νεγρεπόντης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X