Νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση του Φαταούλ και της παρέας του

Απίστευτα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αποκαλύπτει εισαγγελική έρευνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

balla1-μπαλαΟ κλοιός σφίγγει επικίνδυνα για την εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται επί χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο και δημιουργεί καταστάσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Όλα δείχνουν πως είναι απλά θέμα χρόνου να προχωρήσει σε βάθος η εισαγγελική έρευνα για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα και η δράση του Φαταούλ και της παρέας του, να φανεί το μέγεθος της διαφθοράς στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ.

Απόψε υπάρχει νέα αποκάλυψη στην υπόθεση, καθώς η τηλεοπτική «Δίκη στον ΣΚΑΙ» προαναγγέλλει μέσω της ιστοσελίδας της συγκλονιστικές καταγγελίες. «Ο μάρτυρας-“κλειδί” στην εισαγγελική έρευνα για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τρεις ένορκες καταθέσεις για τη διαιτησία, η οποία στην πρώτη αγωνιστική της Superleague εκτέθηκε -όπως άλλωστε το συνηθίζει», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της, η ΕΠΟ προσπάθησε να εμφανίσει μία άλλη πραγματικότητα κάνοντας λόγο για μυστικές διαδικασίες και…τραυματισμένη εικόνα των πρωταθλημάτων (της Α’ Εθνικής για παράδειγμα, που σε όλα τα παιχνίδια δεν έκοψε τα εισιτήρια που έκανε η ΑΕΚ σε ένα φιλικό και μόνο!). Ετσι και αλλιώς βέβαια, όταν συζητά κάποιος για ΕΠΟ, ΚΕΔ και το γνωστό σύστημα, μόνο εισαγγελική έρευνα μπορεί να βγάλει άκρη με όσα συμβαίνουν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X