Καλοκαιρινή «κιτρινόμαυρη» τρέλα, στις 6.000 έφτασαν τα εισιτήρια διαρκείας

Μπέρδεψαν τον Λαμπράκη, την "καρφίτσα" και τη συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos2-κοσμοςΟι Ενωσίτες τρελάθηκαν. Στην καρδιά του καλοκαιριού, εν μέσω της χειρότερης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, έκαναν και πάλι το θαύμα τους. Η κινητικότητα των τελευταίων ημερών για την αγορά καρτών διαρκείας έδωσε σήμερα το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που γνωστοποίησε η ΠΑΕ: 6.000 κάρτες διαρκείας έχουν ήδη διατεθεί! Αριθμός εντυπωσιακός, αν αναλογιστεί κανείς όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες.

«Μετά και τις σημερινές πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον 3000ο νικητή που είναι ο κ. Γεώργιος Μποφίλος (θύρα 15), τον 4000ο νικητή που είναι ο κ. Παναγιώτης Χρυσοχόος (θύρα 29), τον 5000ο  που είναι ο κ. Αναστάσιος Κατσιούλης και τον 6000ο που είναι ο κ. Παντελής Λιγνός (θύρα 9).
Στον αριθμό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας μας. Οι παραπάνω τέσσερις νικητές μαζί με τους ήδη ανακοινωθέντες των προηγούμενων ημερών θα παρακολουθήσουν μια  προπόνηση της ομάδας μας και θα φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές μας», ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Αν συνυπολογιστούν τα διαρκείας των οργανωμένων συνδέσμων, τότε η ΑΕΚ μπορεί να αισθάνεται ήδη πως ο αριθμός των 10.000 που είχαν διατεθεί την περυσινή σεζόν, θα υπερκεραστεί φέτος. Οι τελευταίες εξελίξεις, με τις θετικές ειδήσεις για το γήπεδο και τη σιγουριά του Μελισσανίδη, αλλά και η μεγάλη μεταγραφή του Μπαρμπόσα, έφεραν ενθουσιασμό στον κόσμο και ήδη τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X