Μακρυωνίτης για τον Ηρόδοτο

makrywnitis Ηλίας Μακρυωνίτης ΑΕΚΟ Ηλίας Μακρυωνίτης είναι ο βασικός υποψήφιος για να αποκτηθεί από τον Ηρόδοτο και να ενισχύσει τα γκολπόστ της ομάδας την επόμενη περίοδο στην Γ΄ Εθνική.

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Ζαφείρης υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, έκανε τους ανθρώπους του Ηροδότου να αναζητήσουν έναν γκολκίπερ που θα σηκώσει το βάρος την επόμενη περίοδο. Στο τραπέζι τέθηκαν ονόματα από το Ηράκλειο, όπως για παράδειγμα ο Χωματάς από τον ΠΟΑ, αλλά τελικά φαίνεται ότι ο Ηρόδοτος καταλήγει σε τερματοφύλακα εκτός Κρήτης.

Αυτός είναι ο Ηλίας Μακρυωνίτης, ο οποίος είναι 25 ετών (γεν. 10/04/1989) και πέρυσι αγωνίστηκε στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Ιωνικού. Βέβαια, στο βιογραφικό του έχει καταγράψει και το πέρασμά του από την ΑΕΚ, την περίοδο 2012-13. Η Ένωση είχε εντοπίσει τον Μακρυωνίτη λόγω της εξαιρετικής πορείας που είχε κάνει τα προηγούμενα χρόνια στον ΠΑΟ Ρουφ (2010-11 και 2011-12). Μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ από την Super League ο Μακρυωνίτης αποτέλεσε παρελθόν, με τον Ιωνικό να είναι πέρυσι ο σταθμός της καριέρας του και τώρα όλα δείχνουν ότι… κατηφορίζει στην Κρήτη για τον Ηρόδοτο.

Πηγή: grandsport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X