Ο κόσμος κάνει υπομονή

ΦΩΤΟ από τη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γενική συνέλευση Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Geniki Sinelefsi Erasitechnikis AEKΑπογοητευμένος ήταν στην πλειοψηφία του ο κόσμος που βρέθηκε στη χθεσινή Γ.Σ της ερασιτεχνικής, αλλά μετά από παραίνεση του Ευάγγελου Ασλανίδη φαίνεται ότι θα κάνει υπομονή για λίγες μέρες ακόμα.

Η χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της “Μάνας ΑΕΚ” είχε ως θέματα συζήτησης τις επιτροπές, οι οποίες θα “έτρεχαν” τις διαδικασίες σύστασης των νέων ΠΑΕ και ΚΑΕ, γι’ αυτό και δεν έγινε λόγος για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που επικρατούν στα αθλήματα της ερασιτεχνικής. Ο κόσμος του δικεφάλου βέβαια που βρέθηκε από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια ήλπιζε ότι θα ακούγονταν λύσεις για όλα τα τμήματα, αφού τα εμπόδια γίνονται ακόμα μεγαλύτερα ενόψει της επόμενης σεζόν. Το γεγονός ότι δεν ειπώθηκε ούτε λέξη ήταν λογικό να εξαγριώσει αρκετούς, αλλά μετά από συζήτηση που έγινε με τον εν δυνάμει πρόεδρο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Ασλανίδη, έπεσαν οι τόνοι και οι φίλοι της ΑΕΚ αποφάσισαν να δώσουν λίγο χρόνο ακόμα στους υπεύθυνους προκειμένου να τρέξουν τις διαδικασίες για ΠΑΕ και ΚΑΕ, αλλά και για να βρουν γενικά λύσεις για το σωματείο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X