Ντέρμπι με τα…όλα του, η ΑΕΚ το έσωσε στο φινάλε (VIDEO)

Ντέρμπι με τα…όλα του, η ΑΕΚ το έσωσε στο φινάλε (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα τέλη της αγωνιστικής σεζόν 1994-95 η ΑΕΚ προσπαθούσε να διατηρήσει τα σκήπτρα στον ελληνικό χώρο. Η παρουσία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ την είχε φέρει πίσω στο πρωτάθλημα και με ντεμαράζ διαρκείας επιχειρούσε να καλύψει τη διαφορά για το τέταρτο πρωτάθλημα σερί. Μια μέρα σαν σήμερα, την πρωταπριλιά του 1995, η Ενωση υποδέχθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ολυμπιακό. Σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα. Μεγάλα γκολ, τον Μπατίστα με τα «κόκκινα» να κάνει τη ζημιά, την ΑΕΚ να σώζει την παρτίδα στο τέλος.

Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει ιδανικά για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Βασίλης Τσιάρτας έπαιξε ιδανικά το 1-2 με τον Γιώργο Κούτουλα και ο τελευταίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού. Ο Σαραβάκος που ανέλαβε την εκτέλεση δε λάθεψε και η ΑΕΚ προηγήθηκε από νωρίς. Ωστόσο, πριν βγει το ημίχρονο ο Μπατίστα (είχε φύγει για το λιμάνι πριν από ενάμιση χρόνο) μείωσε με κοντινό σουτ. Ο Ατματσίδης κατάφερε να τον σταματήσει σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο φοβερό διαγώνιο βολέ λίγο αργότερα.

Η ΑΕΚ είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Πίεσε, έψαξε την ισοφάριση και τελικά τη βρήκε με τον αρχηγό της, Σταύρο Σταματή. Πέτυχε το μοναδικό του γκολ εκείνη τη σεζόν, αλλά τι γκολ. Ξεκίνησε από τη μεσαία γραμμή, συνδυάστηκε άψογα με τον Δημητριάδη και αφού κατέβασε όμορφα τη μπάλα, πλάσαρε αριστοτεχνικά τον Στρακόσια για να χαρίσει τον βαθμό στην ΑΕΚ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X