Με τον κόσμο για την πρόκριση - Η ΑΕΚ (16:00) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στα Σούρμενα

Με τον κόσμο για την πρόκριση - Η ΑΕΚ (16:00) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στα Σούρμενα
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ που υποδέχεται στις 16:00 τον Αστέρα Τρίπολης στα Σούρμενα για τα Προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και η «Ένωση» θέλει τη νίκη, προκειμένου να φωνάξει παρούσα στα Ημιτελικά του Διοργάνωσης. Οι «κιτρινόμαυρες» έχουν ανάγκη την παρουσία του κόσμου, που θα είναι ο 12ος παίκτης σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και θα είναι διαθέσιμα έξω από το γήπεδο από τις 14:30.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιρίστριες: Χατζηχαριστού, Κοτσιμπέλη, Βέρα, Μπαρτζακλή, Παυλοπούλου, Πινέδα, Στεφάτου, Κόλλια, Ντζανή, Καπνίση, Νίκα, Μάρκου, Τσελέντη, Ξυλούρη, Τζουτζουράκη, Ίβιτς, Ντιμίτροβα, Ασπραδάκη, Χατζηνικολάου.

Η επιθετικός της ΑΕΚ, Δέσποινα Χατζηνικολάου δήλωσε στο aek.gr: «Κάθε αγώνας του Κυπέλλου είναι ένας «τελικός» για εμάς, καθώς είναι νοκ άουτ. Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Αστέρας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με θέληση, πίστη και συγκέντρωση».

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της έκανε κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει το παρών σήμερα στο γήπεδο των Σουρμένων και να στηρίξει τα κορίτσια του «Δικεφάλου» σε αυτή την σημαντική αναμέτρηση. Αναλυτικά: «Η γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ σήμερα στις 16:00 δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα για τα Προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό Γήπεδο των Σουρμένων σε νοκ άουτ αναμέτρηση και θέλει τη νίκη, προκειμένου να φθάσει – στην πρώτη της κιόλας χρονιά στα «σαλόνια» της Α’ Κατηγορίας – στα Ημιτελικά της Διοργάνωσης. Καλούμε, λοιπόν, τον κόσμο της ΑΕΚ, πριν πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, να δώσει «βροντερό παρών» και να στηρίξει, όπως μόνο αυτός ξέρει τις αθλήτριές μας, ώστε να κάνουμε μαζί ένα ακόμα πολύ σημαντικό βήμα. Φίλε της ΑΕΚ, σε θέλουμε δίπλα μας, όχι απλά σαν έξτρα παίκτη, αλλά ως πραγματικό μέλος της ομάδας μας».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X