Τι έκανε η ΑΕΚ στα τρία φετινά ματς με τον Άρη στο πρωτάθλημα (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στα τρία φετινά ματς με τον Άρη στο πρωτάθλημα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δύο νίκες και μία ισοπαλία μετρά φέτος στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι έκανε η ΑΕΚ στα φετινά ματς με τον Άρη στο πρωτάθλημα; Είχε δύο νίκες στη Νέα Φιλαδέλφεια και μία ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Άρη στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε αγώνα της 13ης αγωνιστικής της STOIXIMAN SUPER LEAGUE 2023-24. Μοναδικός σκόρερ της βραδιάς ήταν ο COSMOTE MVP του αγώνα Ντομαγκόι Βίντα με μια κεφαλιά στο 59ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος είχε και σουτ στο δοκάρι στο 38′.

Όσο για το ματς του β’ γύρου, ο Άρης αποδείχθηκε επτάψυχος απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+7′, με την ΑΕΚ να τερματίζει δεύτερη στην κανονική διάρκεια.

Ο Άμραμπατ άνοιξε το σκορ στο 15′ και οι Φετφατζίδης και Σαβέριο έφεραν τούμπα το ματς. Βίντα και Πόνσε ανέκτησαν το προβάδισμα για την Ένωση με 3-2, αλλά ο Μορόν στο 97′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Συγκλονιστικό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης με Άρη και ΑΕΚ να είναι ισόπαλοι 3-3 στο φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ανατροπή στην ανατροπή (3-2), αλλά ο Μορόν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+7′ έφερε το ματς στα ίσια, κάνοντας το 3-3.

Η Ένωση σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη, όμως ο Άρης κατάφερε να φέρει προσωρινά τούμπα το ματς σε κρίσιμα κομμάτια του αγώνα, αλλά και να πάρει τον βαθμό στο φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 15ο λεπτό. Ο Άμραμπατ κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Μοντόγια και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, νικώντας τον Κουέστα. Ο Άρης απάντησε στην πρώτη του καλή στιγμή στο ματς με τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο Ανσαριφάρντ βρήκε τον Έλληνα μεσοεπιθετικό στην περιοχή, αυτός απέφυγε τον Στάνκοβιτς και από πλάγια θέση σκόραρε.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έκανε την ανατροπή στο 49ο λεπτό. Ο Μορόν τροφοδότησε τον Σαβέριο μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ και ο Στάνκοβιτς τον σταμάτησε στην πρώτη του προσπάθεια, αλλά όχι και στη δεύτερη.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν άμεση με τον Βίντα στο 55ο λεπτό. Μετά από μια ασθενή επέμβαση του Κουέστα σε σουτ του Γιόνσον, ο Κροάτης στόπερ με σουτ από δύσκολη γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ολική ανατροπή για την Ένωση έγινε στο 67′. Ο Πόνσε με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από γέμισμα του Ελίασον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άρης κέρδισε πέναλτι στο 86ο λεπτό για μαρκάρισμα του Πινέδα στον Μορόν. Ο VAR κάλεσε τον Σιδηρόπουλο να δει τη φάση και ανακάλεσε την αρχική του απόφαση. Στις καθυστερήσεις όμως το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης για χέρι του Βίντα μετά από κεφαλιά – απομάκρυνσης του Γιόνσον, δεν το πήρε πίσω ο Σιδηρόπουλος. Ο Μορόν ευστόχησε και έκανε το 3-3.

Ενώ πριν από μία εβδομάδα, νίκησε εύκολα με 2-0.

Η ΑΕΚ καθάρισε από νωρίς τον Άρη με 2-0, χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Εσέκιελ Πόνσε στο 9′ και το 14′ και γιόρτασε για μια ακόμα φορά τον έναν αιώνα ζωής του σωματείου. Η Ένωση ήταν ανώτερη των Θεσσαλονικέων σχεδόν σε όλο το ματς (αν όχι σε όλο) και με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός φορ (που έφτασε τα 14 στο πρωτάθλημα), απέβαλε από πάνω της την πίεση, παίζοντας πιο απελευθερωμένα. Διαχειρίστηκε αρκετά καλά το ματς, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X