Παπαδόπουλος: «Ελπίζω το γυναικείο τμήμα να έχει την στήριξη που του αξίζει»

Εικόνες από τον αγώνα χάντμπολ γυναικών ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον ΓΑΣ Καματερού και την επόμενη ημέρα του τμήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον τελευταίο της αγώνα για φέτος δίνει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται αύριο στις 18:00 τον ΓΑΣ Καματερού στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Κασιμάτης», στο πλαίσιο της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Ο αγώνας δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την «Ένωση», ωστόσο, να θέλει το δίποντο με διαφορά τερμάτων (είχε ηττηθεί στο Καματερό 27-19), προκειμένου να «πιάσει» το Καματερό στην 6η θέση. Ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από το ΑΕΚ AC TV στο YouTube.

Ο προπονητής της ομάδας, Βύρων Παπαδόπουλος, δήλωσε στο aek.gr: «Τελευταίο ματς για εμάς και θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά για πολλούς λόγους. Τα κορίτσια μετά από τεράστια προσπάθεια άλλαξαν την εικόνα της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, κάτι που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον. Ελπίζω αυτό το τμήμα να έχει τη στήριξη που του αξίζει και με ένα υγιές πλάνο να χτίσουμε τις βάσεις για το επόμενο βήμα, όπως αρμόζει στον σύλλογο που εκπροσωπούμε».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X