Μπουζόν: «Θα τα δώσουμε όλα για τον κόσμο μας»

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Φρεντερίκ Μπουζόν μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους Τελικούς επιθυμεί να κάνει η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ καθώς αντιμετωπίζει το Σάββατο (20/04, 16:00) τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό του Καματερού, στον 1ο Ημιτελικό της Handball Premier.

Οι Ημιτελικοί κρίνονται στις δύο νίκες.

Ο προπονητής της ομάδας, Φρεντερίκ Μπουζόν είπε στο aek.gr: «Είναι πολλά τα συναισθήματα που νιώθουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Τώρα ξεκινάνε τα πλέι οφ. Είναι μία νέα διοργάνωση στην κυριολεξία! Αυτό απαιτεί να κάνουμε περισσότερα σε όλους τους χώρους του παιχνιδιού. Αυτό είναι το “τίμημα” που έχεις να πληρώσεις, εάν θες να τα καταφέρεις στο τέλος της διαδρομής. Δεν μπορούμε να περιμένουμε, για να βρεθούμε μπροστά από τους φιλάθλους μας! Συγχαρητήρια στην διοίκηση που μας βρήκε ένα γήπεδο, το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε την στήριξη των οπαδών μας. Για εμάς είναι ιδιαίτερα στενάχωρο να παίζουμε σε άδειο γήπεδο στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τους φιλάθλους μας, με ενθουσιασμό και συνέπεια. “Διψάμε” για να τους δώσουμε χαρές».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X