Σπάνε τα γραφικόμετρα τα καφενεία των Αμπελοκήπων

Σπάνε τα γραφικόμετρα τα καφενεία των Αμπελοκήπων
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης βλέπει το ρεσιτάλ γραφικότητας γύρω από το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη και έχει απαντήσεις για όλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έφτασε η ώρα λοιπόν. Ένα ολόκληρο σύστημα δουλεύει εδώ και μέρες για να δημιουργήσει την Κυριακή στο Βικελίδης τις συνθήκες για να είναι κόλαση το γήπεδο για την ΑΕΚ.

Για να καταλάβετε, έφτασαν στο σημείο μια ώρα μετά το τέλος του ΑΕΚ – Άρης να φτιάξουν θέμα πως του χρόνου θα είναι τέσσερις οι ομάδες στα play offs. Δηλαδή αυτό δεν ήταν θέμα όταν κέρδισε ο Ολυμπιακος 3-0 τον Άρη ή ο Παναθηναϊκός 0-2 στην Θεσσαλονίκη. Έγινε όμως θέμα όταν ο Άρης έχασε από την ΑΕΚ. Αυτό ήθελαν να μας πουν: Δεν είδατε τι έγινε πάλι στο ΑΕΚ – Άρης; Γι΄αυτό οι άλλες ομάδες θέλουν πια να γίνονται με τέσσερις ομάδες τα play offs. Αυτό ήταν το νόημα.

Οπως θέλουν, με όποιους θέλουν

Βασικά να κι αν είναι τέσσερις οι ομάδες να κι αν δεν είναι. Δεν είναι εκεί το θέμα. Ο ύπουλος τρόπος με τον οποίο θέλουν να τονίσουν και πάλι το βρώμικο μήνυμα που παίζουν εδώ και μέρες είναι.

Το γεγονός πως δεν θα έπαιζαν Φαμπιάνο και Φεράρι με την ΑΕΚ έπαιζε όλη την εβδομάδα στα βασικά στα σάιτ που εκφράζουν την βρώμικη και πολύτροπη προπαγάνδα κατά της ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή που αν δεις τις απουσίες του Άρη στα ματς με τους άλλους τρεις του πρωην ΠΟΚ που λένε και στην Θεσσαλονίκη, καταλαβαίνεις πως απέναντι στην ΑΕΚ έχει παρατάξει ως τώρα, τουλάχιστον στην κανονική περίοδο και στο κύπελλο κάποιες από τις πλήρεις ενδεκάδες του. Και στα αντίστοιχα ματς κατά κανόνα είχε πολλές περισσότερες βασικές απουσίες σε σχέση με αυτά απέναντι στην ΑΕΚ. Αλλά που χώρος για την αλήθεια, όταν παλεύεις οργανωμένα επί μέρες με στόχο την ήττα της ΑΕΚ με κάθε τρόπο σε ένα ματς: Αυτό της Κυριακής στο Βικελίδης.

Τελειώνει τον Αρη και μετά… ελάτε!

Για την ΑΕΚ βέβαια δεν αλλάζει τίποτα, ακόμη κι αν καταφέρουν τελικά να δημιουργήσουν στις κερκίδες του Βικελίδης το κλίμα που θέλουν. Τι να αλλάξει για την ΑΕΚ; Τι είναι η ΑΕΚ; Ένας οργανισμός κομπλεξικός σαν τους ανταγωνιστές της; Που κάθε μέρα ασχολείται με το να φτιάξει σενάρια και να παράξει χολή και λάσπη; Μιλάμε για οργανισμούς που κάθονται και βγάζουν ότι προκαλείται λέει εσκεμμένα ο Ιωαννίδης για να πάρει κόκκινη στα ματς με Άρη και Λαμία!

Οργανισμούς που κατηγορούν τους αντιπάλους τους ότι παίζουν… λυσσασμένα!!! Όποιος δεν κάτσει να χάσει είναι… λυσσασμένος και ύποπτος. Για τέτοιους κομπλέξες μιλάμε. Τα γραφικόμετρα έχουν σπάσει. Ομάδες με νοοτροπία καφενείου, που τέτοιος είναι κι ο περίγυρος τους. Και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα. Που να πάρετε με τέτοιο επίπεδο πρωτάθλημα βρε κακομοίρηδες;

Η ΑΕΚ θα πάει και θα παίξει στην Θεσσαλονίκη μέσα σε όποιο κλίμα θέλετε και με τον Άρη να κάνει το ματς τελικό Μουντιάλ. Δεν την ενδιαφέρει καθόλου. Αυτή είναι η διαφορά της με εσάς τους γελοίους. Και μετά θα παίξει και με εσάς μέσα σε όποιο κλίμα θέλετε, μέσα σε οποιοδήποτε σόου άκρατου κομπλεξισμού και γραφικότητας θέλετε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, όχι καφενές στους Αμπελοκήπους.

Ο Ενωσίτης

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X