Conference League: Ισόπαλες (0-0) Βικτόρια Πλζεν και Φιορεντίνα - Όλα θα κριθούν στην Φλωρεντία

Conference League: Ισόπαλες (0-0) Βικτόρια Πλζεν και Φιορεντίνα - Όλα θα κριθούν στην Φλωρεντία
Photo Credits: INTIME

Ισόπαλες χωρίς σκορ έμειναν Βικτόρια Πλζεν και Φιορεντίνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες οι ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με πιο σημαντική αυτή του Βίντρα της Βικτόρια Πλζεν με ένα σουτ το οποίο πέρασε αουτ. Η Φιορεντίνα απείλησε, μία με Μαρτίνεθ και μια με τον Μπελότι χωρίς να απειλήσουν σημαντικά.

Στο δεύτερο μέρος το ίδιο σκηνικό. Λίγες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, η κατοχή και η ευκαιρίες ήταν υπέρ της Φιορεντίνα αλλά δεν μπόρεσε να της αξιοποιήσει σωστά.

Το ματς:

Πρώτη φάση στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 24ο λεπτό, με τον Βίντρα της Βικτόρια Πλζεν να επιχειρεί ένα σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τερατσάνο.

Η Φιορεντίνα απείλησε με ένα πολύ δυνατό σουτ του Μαρτίνεθ στο 33ο λεπτό με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια της Πλζέν.

Ο Μπελότι πήρε μία κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Γιέντλιτσκα κατάφερε να αποκρούσει και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, στο 36ο λεπτό.

Εξαιρετική απόκρουση από τον Γιέντλιτσκα σε σουτ του Μπελτράν στο 55ο λεπτό. Η πρώτη απειλητική ευκαιρία της Φιορεντίνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ακόμα μια προσπάθεια μετά από αρκετή ώρα και συγκεκριμένα στο 78ο λεπτό με τον Τόμας Χάρι να βρίσκει χώρο στην περιοχή αλλά να στέλνει την μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Γιέντλιτσκα, Χράνατς, Χέιντα, Γιεμέλκα, Ρέζνικ (90+6΄ Παλούσκα), Σερβ, Κάλβαχ, Καντού, Σουλτς, Χορί (90+4΄ Κλίμεντ), Βίντρα ( 62΄ Τραορέ)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσάνο, Ντόντο, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες, Μπιράγκι, Μέλο (79΄ Λόπεζ), Μαντράγκορα, Μπελτράν (70΄ Μπαράκ), Γκονσάλες (84΄ Ικονέ), Μπελότι (70΄ Ενζολά), Σοτίλ (79΄ Κουάσμε)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X